Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Nazif Cungu

Feed Subscription

Gjeka: CUNGU PRIVATIZOI FORCËN

Fatmir-Gjeka, Nazif Cungu

Kryetari i Partisë demokratike Fatmir Gjeka ka deklaruar se fajtori kryesor për shkatërrimin e koalicionit në Ulqin është kryetari i Forcës së re demokratike Nazif Cungu dhe disa bashkëpunëtorë të tij të cilët kanë privatizuar partinë. “Cungu është opozita më e madhe vet vetes. Kishte 11 këshilltarë kur u zgjidh kryetar komuna, por për dy vite e gjysmë mandat partia ... Read More »

“Vijesti”: PDS KTHEHET NË PUSHTETIN E ULQINIT?

Opstina Ulcinj, Komuna e Ulqinit

PDS në Ulqin së shpejti mund të kthehet në pushtet me rikompozim në Parlamentin lokal, shkruan “Vijesti”. Në opinion spekulohet se koalicionin e ri mund ta bëjnë PDS-ja me Forcën. Shefi i Klubit të këshilltarëve të PDS-së Loro Nrekiq ka thënë se tani, kur partnerët e koalicionit janë në zonën e grindjes publike, kjo parti e sheh mundësinë për të marrë ... Read More »

A.Jacoviq: PROKURORIA E LARTË HAPI HETIMIN PËR OT ULQIN

Organizata turistike, Turisticka organizacija

Në redaksinë tonë erdhi shkresa e punëtorit dhe njërit nga themeluesit e Organizatës turistike të Ulqinit Aleksandar Jacoviq në të cilën ai akuzon ish kryetarin e komunës së Ulqinit Nazif Cungun se është fajtori kryesor për agoninë e mëtejme në OT Ulqin. Jacoviq tha se Kuvendi i OT-së në vitin 2012 është mbajtur në mënyrë të paligjshme dhe prej atëherë, ... Read More »

Gjykimi IQ-Forca: MBAHET SEANCA PËRGATITËSE

Vasel, Genci, Nazif, Smajl

Në Gjykatën themelore në Ulqin sot është mbajtur seanca përgatitëse sipas padisë së Iniciativës qytetare (IQ) të cilën e ka ngritur kundër Forcës së re demokratike. Nga IQ pohojnë se Forca nuk e respektoi marrëveshjen parazgjedhore të koalicionit në pjesën e cila ka të bëjë me një pjesë të mjeteve për fushatë zgjedhore, si dhe për lëshimin e vendit të ... Read More »

“Vikend novine”: PROKURORIA PËRFUNDON HETIMIN KUNDËR CUNGUT

Prokuroria speciale shtetërore përfundon hetimin kundër Nazif Cungut, ish kryetarit të komunës së Ulqinit, për shkak të dyshimit se ka keqpërdor pozitën zyrtare dhe me këtë i ka shkaktuar dëm buxhetit komunal, shkruan “Vikend novine”. Me kontroll, siç thuhet, është përfshirë e tërë puna e kësaj komunë në periudhën prej vitit 2011 deri në vitin 2014, e sidomos kontratat dhe ... Read More »

“Dan”: PROKURORIA HETON PUNËN E KOMUNËS SË ULQINIT PREJ VITIT 2011 DERI NË 2014

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Në qendër të vëmendjes së Prokurorisë speciale gjendet materiali gjithëpërfshirës prej rreth gjashtë mijë faqe i cili ka të bëjë me periudhën e punës së organeve komunale në Ulqin prej vitit 2011 deri në vitit 2014, shkruan “Dan”. Siç thuhet, po kontrollohet dokumentacioni nga disa sekretariate, si dhe si janë legalizuar objektet ku investitorë ishin ndërmarrjet Mastering, Rexha kompani, Primus ... Read More »

Forca: PËR GJASHTË MUAJ NDIHMËS MINISTRI NË NJË RESOR

Gjukanoviq, Cungu, Koalicioni, DPS, Forca

Nga Forca e re demokratike është njoftuar se me PDS-në janë dakorduar se në gjashtë muajt e ardhshëm, përveç të tjerash, të fitojnë edhe vendin e ndihmës ministrit në një resor. “Disa detyrime nga marrëveshja e koalicionit akoma nuk janë realizuar dhe me Aneks kemi definuar afatin gjashtë mujor që kjo të përfundojë. Tashmë është emëruar kryetari i Këshillit drejtues ... Read More »

Aneksi 2: ÇUNMULAJ, NIKA DHE ZENKA REFUZUAN TË JENË TË PRANISHËM NË NËNSHKRIM

Milo Djukanovic, Nazif Cungu, Forca, DPS

Edhe pse dje lideri i Forcës së re demokratike Nazif Cungu nënshkroi Aneksin 2 të Marrëveshjes për koalicionin paszgjedhor me PDS-në në emër të koalicioni “Forca për bashkim”, dy përfaqësueset tjera të këtij koalicioni paszgjedhor, Iniciativa qytetare nga Tuzi dhe Lëvizja qytetare “Perspektiva” e Amir Hollajt, nuk ishin të pranishëm gjatë këtij akti. Drejtuesi i Iniciativës qytetare Maliq Çunmulaj refuzoi ... Read More »

Sinishtaj për Aneksin 2 PDS-Forca: CUNGU DËSHIRON TË SHPËTOI VETËN

Vasel Sinishtaj, Nazif Cungu

Funksionari i Iniciativës qytetare Vasel Sinishtaj ka dhënë në deklaratën për Portal Analitika se Nazif Cungu me rastin e nënshkrimit të aneksit të marrëveshjes me PDS-në është paraqitur para së gjithash duke shpëtuar veten. Sinishtaj rikujton se ky është aneksi numër dy dhe, siç thotë, nga ajo çfarë ka lexuar asgjë nuk është precizuar. “Çdo gjë që lexova në këtë ... Read More »

Aneksi i marrëveshjes PDS-Forca: NËNSHKRIMI NË PRANI TË LIDERËVE TË PB DHE IQK

Gjukanoviq, Cungu, Koalicioni, DPS, Forca

Kryetari i Partisë demokratike të socialistëve Millo Gjukanoviq dhe kryetari i Forcës së re demokratike Nazif Cungu kanë nënshkruar sot në Podgoricë Aneksin e marrëveshjes për koalicionin paszgjedhor të bashkëpunimit në mes PDS-së dhe Forcës. Në nënshkrimin e aneksit të marrëveshjes së koalicionit ishin të pranishëm partnerët e koalicionit në nivel shtetëror – Rafet Husoviq, kryetari i Partisë boshnjake, Marija ... Read More »

Scroll To Top