Sunday , February 23 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Nazif Cungu

Feed Subscription

FORCA: PRISNIM MË SHUMË

Kryetari i Forcës së re demokratike – Forca Nazif Cungu ka deklaruar që partia e tij ka pritur të fitoi dhjetë mandate. „Kemi fituar një mandat më pak se PDS-ja, por për koalicion eventual me këtë parti është herët të flitet“, tha ai për „Pobjeda“. Sipas fjalëve të tija, kur zgjidhen këshilltarët në ndonjë komunë organet shtetërore kanë shumë mënyrë ... Read More »

Cungu: PRAPË DO TË KANDIDOHEM PËR KRYETAR

Lideri i Forcës së re demokratike Nazif Cungu ka deklaruar që prioriteti i kësaj parti nëse do të jetë pjesë e qeverisjes është miratimi i planit strategjik të zhvillimit dhe planit hapësinor urbanistik të Ulqinit. “Pavarësisht asaj se a do të jemi pjesë e qeverisjes do të insistojmë në memorandumin e bashkëpunimit me Qeverinë në lidhje me përmirësimin e investimeve ... Read More »

Cungu: ADMINISTRATA JONË MË E MIRA NË VEND; ABAZOVIQ: AJO ËSHTË MË E DOBËTA

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kryetari i Forcës së re demokratike dhe kryetari i Ulqinit Nazif Cungu ka deklaruar që kjo parti kishte administraten më të mirë lokale në vend. „Zyra jonë për projekte ndërkombëtare është shpallur për më të mirën në Mal të Zi“, tha ai për „Dnevne novine“. Ai shprehu gatishmërinë që qytetarët do ti japin besim prapë këtij grupacioni politik. „Shpresoi në ... Read More »

Cungu: ËSHTË HERËT TË FLASIM PËR KOALICIONET E MUNDSHME PASZGJEDHORE

Nazif Cungu

Forca e re demokratike ka paralajmëruar që të mërkurën dhe të enjten do të mbaj tubimet e veta promovuese. Për 23 janar është planifikuar mbajtja e tubimit në Katërkollë, ndërsa një ditë më vonë në Ulqin. Sipas fjalëve të liderit të kësaj parti Nazif Cungu, fushata dhe aktivitetet e bëra deri tani për qytet janë garant i pritjeve të mira ... Read More »

Prokuroria: U FORMUAN LËNDËT KUNDËR DREJTUESVE TË KOMUNËS SË ULQINIT

Prokurori themelor shtetëror në Ulqin Ferihaja Muratoviq ka deklaruar që prokuroria ka formuar dy lëndë të ndara: një kundër kryetarit të komunës Nazif Cungu për “rastin Shas” dhe njërin kundër nënkryetarit të komunës Selim Resulbegoviq për objektin në vendbanimin “Pinjesh”, shkruajnë “Vijesti”. “Lëndën para dy ditëve, me kërkesë të prokurorit të lartë të shtetit, ja kemi dorëzuar Drejtorisë së policisë ... Read More »

Sindikata: KËRKOJNË TAKIM ME CUNGUN

Sahat Kulla, Sahat Kula

Drejtuesit e Sindikatës komunale të Ulqinit kanë paralajmëruar që në fillim të javës së ardhshme do të kërkojnë takim me kryetarin e komunës Nazif Cungu. “Në atë takim do të kërkojmë zgjidhje për punëtorët e Radio-televizionit (RTV) Ulqin, të cilët nga e marta do të fillojnë grevën, nëse nuk realizohen kërkesat e tyre”, tha kryetari i SK Shefki-Keko Lamoviq. Të ... Read More »

Prokuroria: MARRIN DOKUMENTACIONIN NË KOMUNË TË ULQINIT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Me kërkesë të Prokurorisë themelore shtetërore, inspektorët policor sot do të fillojnë kontrollet për akuzat të cilat këto ditë i kanë shkëmbyer kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu dhe nënkryetari i komunës Selim Reselbegoviq, shkruan “Dan”. Kjo gazetë duke u bazuar në burimet nga maja e Drejtorisë së policisë shkruan që deri në fund të kësaj jave inspektorët do ... Read More »

Grevë në RTV Ulqin: KËRKOJNË KATËR PAGA DERI NË ZGJEDHJE

Organizata sindikale e emetuesit lokal publik “Radio-televizioni Ulqin” ka dërguar dje letër kryetarit të komunës së Ulqinit Nazif Cungut në të cilën e lajmëron që nesër (të mërkurën) do të filloj grevën. Siç theksohet, të punësuarit deri nesër kërkojnë pagesën e dy pagave, ndërsa deri më 26, në ditën kur në Ulqin do të mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme, edhe dy ... Read More »

Resulbegoviq për “Vijesti”: HAJDINAGA LEGALIZOI PRONËN E CUNGUT

Nënkryetari i komunës së Ulqinit Selim Resulbegoviq ka thënë për “Vijesti” që kryetari I komunës Nazif Cungu është dashur të mbroj pronën e shtetit, e jot a kthej në parkun e vet. “Cungu si kryetar komune kishte mundësi të ndryshoj vendimin e paraardhësit të tij dhe Studimin e lokacionit ta drejtoj kryesisht në pronën e vet. “Ai se bëri një ... Read More »

Cungu: FTOJ PROKURORIN TË HETOJ RASTIN SHAS

Reagim  lidhur me paraqitjen e fundit te Kryetarit te këshillit komunal te PSD ne Ulqin Selim Resulbegoviqit lidhur me gjoja keqpërdorimet gjatë hartimit te  studimit te lokacionit Shas Per hir te  opinionit  jam i obliguar  te sqaroj pohimet e fundit dhe  mashtrimet e Selim Resulbegoviqit ne debatin publik ne televizionin Teuta. Gjatë  vitit 2007, ne bazë te kontratës së shitblerjes  ... Read More »

Scroll To Top