Friday , September 25 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Nazyif Cungu

Feed Subscription

Forca: U PRANUAN TË GJITHA KËRKESAT E GJEKES

Forca e re demokratike ka vendosur në mbledhjen e sotme të Këshillit qendror të pranoi propozimin e koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” për formimin e pushtetit në Ulqin. Me këtë, përveç tjerash, është kërkuar që Forca të përkrah kërkesën e këtij koalicioni që Fatmir Gjeka të jetë kandidat i përbashkët për kryetar të komunës, dhe që mandati i ... Read More »

Scroll To Top