Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Neperka e kuqe

Feed Subscription

Fenomen në Ulqin: NEPËRKA E KUQE NË ADË

Neperka, Poskok

Ada e Bunës ka gjallesa të rralla të cilat janë të panjohura për ne dhe botën, ndër to edhe nepërka e kuqe (Vipera ammodytes). Ky gjarpër vetëm me emrin e vet është e njëjtë me të gjithë nepërkat tjera. Nuancat e ndryshme të ngjyrës së kuqe, e cila ndonjëherë varion edhe në vjollcë e bëjnë që ato që e takuan, ... Read More »

Scroll To Top