Saturday , June 6 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: ngjalat ne lumin Buna

Feed Subscription

NGJALA E TEJDUKSHME

Nga fillimi i nëntëdhjetave, mbas kontrabandës së naftës dhe benzinës nga Shqipëria, Buna është lum i plagosur. Disa herë për arsye të pakujdesit të kontrabandistëve karburanti është derdhur në lum, e kur ai përzihet me ujin e ftohtë pasojat për ekosistem zgjasin me vite. Për këtë arsye nga Buna u zhduk ngjala e tejdukshme (e pa pigmentuar), peshk lumor shumë ... Read More »

Scroll To Top