Sunday , June 16 2019
Lajmi i fundit

Tag Archives: OJQ Globus art

Feed Subscription

Në panairin e Gjirokastrës: ÇMIMI SPECIAL PËR RAMIZ HAJDARIN

Gjirokaster

  Për të 9-in vit rresht, në qytetin e Gjirokastrës, është zhvilluar Panairi i “Trashëgimisë, Artizanatit dhe Turizmit”. Ky aktivitet u organizua nga Fondacioni “Gjirokastra”, në bashkëpunim me Bashkinë e qytetit, në datat 28, 29 dhe 30 shtator. Panairi i Trashëgimisë, Artizanatit dhe Turizmit, është bërë traditë që nga viti 2007 me pjesëmarrjen e artizanëve nga gjithë Shqipëria dhe nga ... Read More »

Javën e ardhshme: PANAIRI DHE EKSPOZITA E ZANATEVE DHE ARTIZANEVE

Ramiz Hajdari

Nga OJQ “Globus Art” është lajmëruar që prej 21 deri më 23 tetor në Qendrën për kulturë në Ulqin do të mbahet Panairi dhe ekspozita e zanateve dhe produkteve artizanale. Siç pohon drejtuesi i kësaj organizatë Ramiz Hajdari, në këto manifestime do të marrin pjesë zanatlinjtë dhe artistët nga komuna e Ulqinit dhe regjioni të cilët i punojnë sendet nga ... Read More »

Nuk qetësohet situate rreth ndërprerjes së Panairit të prodhimeve artistike në Ranë: SKANDALI U VËRTETUA

Ramiz Hajdari

Drejtoria për punë inspektuese ka konstatuar, me vendimin e 17 qershorit, që organizatori i Panairit të parë ndërkombëtar të artizanëve dhe prodhimeve artistike, NVO “Globus art”, mbasi që një ditë më herët është ndërprerë ky manifestim, “krejtësisht i ka hequr parregullsitë”. Prandaj Drejtoria ka pru vendim në të cilin thuhet: “Ndërpritet procedura për këtë gjë për arsye se subjekti i ... Read More »

Scroll To Top