Sunday , October 25 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: OJQ Horizonti i ri

Feed Subscription

OJQ “Horizonti i ri”: PROJEKT PËR TË RINJTË SHQIPTARË

NH (1)

Organizata e shoqërisë civile “HORIZONTI i RI” kumtoj se ka filluar realizimin e projektit me titull “SFIDAT E IDENTITETIT KOMBËTAR TEK TË RINJTË SHQIPTARË” të cilin e mbështetë Fondi për mbrojtjen dhe realizimin e të drejtave të pakicave në Malin e Zi. Përmes punës së vazhdueshme me të rinjtë shqiptarë në Ulqin dhe më gjerë, Horizonti i Ri ka identifikuar ... Read More »

Filmi dokumentar: I’M HARAPI

Paula Royster, File Kastrati

Kryetari i Qendrës për hulumtime afrikane-amerikane Paula D. Royster po përgatit filmin dokumentar për Zezakët e Ulqinit i cili mban emrin “I’m Harapi”, mëson Portali UL-info. Përkrahjen për realizimin e këtij projekti do ta jap komuna e Ulqinit dhe Organizata turistike, si dhe OJQ “Horizonti i ri”, e cila është partner i Qendrës. Royster ka qëndruar në Ulqin kah mesi ... Read More »

Ekspozita: EFENDISË VENDI I PARË

Dina Konkurs (1)

Në Galerinë e Qendrës kulturore në Ulqin të shtunën në mbrëmje OJQ “Horizonti I ri” organizoi ekspozitën “Ulqini – qyteti i të rinjve”. Ishin të ekspozuara mbi 30 punime të Ulqinakëve të rinj të cilët me fotografi ose punim artistik, kanë treguar për problemet dhe nevojat në fusha të ndryshme. Vendin e pare në konkurs e fitoi Dina Efendija, për ... Read More »

Ekspozita: ULQINI QYTET PER TE RINJ

Horizonti i ri, Novi Horizont, Ekspozita

Organizata e shoqërisë civile HORIZONTI I RI organizon ekspozite te punimeve figurative dhe te fotografise, te cilet te rinjt e Ulqinit i kane derguar ne konkursin me temen “ULQINI QYTET PER TE RINJ”. Ky aktivitet zhvillohet ne kuader te projektit POLITIKA PER TE RINJ NE ULQIN, i cili ka per qellim hartimin e Planit te Veprimit per te rinj, dokumnetit ... Read More »

Horizonti i ri: EKSPOZITA “ULQINI – QYTETI I TË RINJVE”

h.Hazifi

Nga organizata e shoqërisë civile “Horizonti i ri” është njoftuar që këtë fundjavë do të organizohet ekspozita “Ulqini – qyteti i të rinjve”. Ky manifestim do të mbahet të shtunën, më 22 nëntor, në Galerinë e Qendrës për kulturë në Ulqin, me fillim në ora 18. Qëllimi i konkursit është që të rinjtë në mënyrë kreative, nëpërmjet fotografisë ose punës ... Read More »

Konkurs për fotografi dhe punime figurative: “ULQINI – QYTET PËR TË RINJ”

Konkurs Horizonti i ri

Me qëllim të grumbullimit sa më efektiv të mendimeve dhe sugjerimeve të të rinjve, për mënyrën e zhvillimit të politikave rinore në komunën tonë, OJQ “HORIZONTI I RI” hapë konkurs për fotografi dhe punime figurative me temën“ULQINI – QYTET PËR TË RINJ”.   Qëllimi i konkursit është që të rinjtë në mënyre kreative, përmes fotografisë dhe punimeve figurative, të paraqesin ... Read More »

Sektori civil: LETËR E HAPUR KRYETARIT TË KUVENDIT TË ULQINIT

KUVENDIT TË KOMUNËS SË ULQINIT KRYETARIT TË KUVENDIT z. Fuad Haxhibeti Ulqin, 26/07/2014 I nderuar z. kryetar i Kuvendit, Me datën 17 korrik 2014, Këshilli për zgjedhje dhe emërime i Kuvendit të Komunës së Ulqinit, ka shpallur Thirrjen Publike për propozimin e kandidatëve për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit për zhvillimin dhe mbrojtjen e vetëqeverisjes lokale. Organizatat e shoqërisë civile ... Read More »

“Horizonti i ri”: PROJEKTI I RADHËS PËR TË RINJTË

Horizonti NGO

OJQ “Horizonti i ri” ka filluar realizimin e projektit të radhës me emrin “Politika për të rinj në Ulqin”. Qëllimi i projektit është, siç thekson drejtuesi i kësaj organizate të shoqërisë civile Nazif Veliq, përmirësimi i gjendjes se të rinjve në Ulqin, përmes lobimit për aprovimin e Planit të veprimit për të rinj dhe përfshirja me e madhe e të rinjve ... Read More »

Para ndërtesës së komunës: U FESTUA DITA E EVROPËS

Dita e Evropes, Dan Evrope

Me performancën tradicionale para ndërtesës së komunës së Ulqinit, sot OJQ “Horizonti i ri” ka organizuar kremtimin e Ditës së Evropës. Në këtë tubim ishin të pranishëm drejtuesit e administratës lokale, partive politike, këshilltarët, aktivistët e sektorit civil dhe nxënësit e shkollave të Ulqinit.Ky aktivitet organizohet në kuadër të projektit “Evropa për të rinj”, të cilin e përkrahu Komisioni për ... Read More »

OJQ “Horizonti i ri”: SHËNIMI TRADICIONAL I DITËS SË EVROPËS

Organizata e shoqërisë civile “HORIZONTI i RI”, sikur edhe vite me radhë, do të organizojë shënimin e Ditës së Evropës në Ulqin.  Me 9 Maj, në hapësirën përpara ndërtesës së Komunës, me një performancë simbolike, ku do të marrin pjesë përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, aktivistë të shoqërisë civile dhe nxënës të shkolles, do të shënohet Dita e Evropës në Ulqin.Ky ... Read More »

Scroll To Top