Friday , June 5 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Omer Bajraktari

Feed Subscription

O.Bajraktari: KEMI NEVOJË PËR NDËRRIMIN E PUSHTETIT

Omer Bajraktari

Jemi mbledhur sot këtu që të flasim për Ulqinin tonë që vuan tash 26 vite, por poashtu për Ulqinin tonë që shpreson. Jemi mbledhur të flasim për Malin e Zi sot, por edhe për Malin e Zi nesër, faqe e cila fillon të shkruhet me 16 tetor e që do të jetë nën kornizat euroatlantike. Secili individ, qytetare dhe qytetarë, ... Read More »

Bajraktari: QEVERIA INJORON KËRKESAT E QYTETARËVE TË ULQINIT

valdanos-avgust-2014-javna-rasprav

Në redaksinë tone mbërriti deklarata për opinion e kryetarit të Këshillit komunal të Lëvizjes qytetare URA Omer Bajraktarit. Me të vërtet është e pabesueshme marrëdhënia të cilën e tregon Ministria e rregullimit hapësinor dhe turizmit ndaj planifikimit hapësinor, gjegjësisht ndaj Planit hapësinor-urbanistik të Komunës së Ulqinit dhe kërkesave të qytetarëve tanë. Sepse, i tërë procesi po zhvillohet nën rrethana të ... Read More »

Bajraktari: APEL KOMUNËS TI NDIHMOJË KF OTRANT OLIMPIK

Omer Bajraktari, URA

Në redaksinë tonë mbërriti kumtesa e Këshillit lokal të Lëvizjes qytetare URA, e nënshkruar nga kryetari i tij Omer Bajraktari, të cilën e përcjellim integralisht. Gjendja e përgjithshme në sport në komunë të Ulqinit është e mjerueshme dhe kjo na brengos të gjithë neve. Është e tepërt të flasim për rëndësinë e sportit për një komunitet dhe funksionin e tij ... Read More »

URA: AKVAPARK – ULQINI PUNON, BUDVA NDËRTOHET!

Omer Bajraktari, URA

Në redaksinë tonë mbërriti kumtesa e Këshillit komunal të Lëvizjes qytetare URA, të cilën e nënshkruan kryetari Omer Bajraktari. Jam i sigurt se asnjë qytetar i Ulqinit nuk e humbi lajmin se është hapur Akvaparku në Budvë. I njëjti, por në Ulqin, këtë sezon duhej t’i priste mysafirët e parë, por kjo NUK NDODHI. Kjo NUK NDODHI ka traditë të ... Read More »

Më në fund: MIRATOHET PLANI STRATEGJIK I ZHVILLIMIT TË ULQINIT

Hadixha Gjoni

Kuvendi komunal i Ulqinit ka miratuar sot Planin strategjik të zhvillimit të kësaj komune deri në vitin 2020. Kjo është hera e parë që një dokument i tillë, jashtëzakonisht i rëndësishëm, miratohet në 35 vitet e fundit. Nënkryetarja e Komunës Hadixha Gjoni, e cila ishte anëtare e Grupit punues për përpilimin e këtij dokumenti, tha se kjo është ditë shumë ... Read More »

Bajraktari: ZGJEDHJET ZGJIDHJE PËR AMATORIZËM DHE HIPOKRIZI

Omer Bajraktari, URA

Kryetari i Këshillit komunal të Lëvizjes qytetare URA Omer Bajraktari ka deklaruar se “situata politike në Komunë të Ulqinit javët e fundit po hynë në dimensionet e reja, të papara të amatorizmit dhe hipokrizisë”. “Papërgjegjësia po ashtu po merr forma të reja të cilat vështirë mund ti gjejmë diku tjetër. Vetëm një shembull është i mjaftueshëm: të gjithë kërkojnë dorëheqjen ... Read More »

Bajraktari: E PAKUPTUESHME QË ULQINAKËT E PËRKRAHIN KËTË QEVERI

Omer Bajraktari

Në redaksinë tonë mbërriti deklarata e kryetarit të Këshillit Komunal të Lëvizjes qytetare URA Omer Bajraktari, të cilën po e publikojmë në tërësi. Është e pashpjegueshme për ne nga Këshilli komunal i URA-së që deputetët dhe partitë me seli në Ulqin, në vitin zgjedhor, saktësisht në përfundim të mandatit, mund t’i japin besimin qeverisë. Sepse, janë të mjaftueshëm vetëm dhjetë ... Read More »

Komuna: BECI DHE BAJRAKTARI DHANË DORËHEQJE

Omer Bajraktari - URA

Mbas vendimit të Këshillit komunal të Lëvizjes qytetare URA të lëshojë koalicionin qeverisës në Ulqin, vijuan hapat konkret të funksionarëve të kësaj parti në pushtetit ekzekutiv. Dorëheqje nga funksioni i nënkryetarit dhe menaxherit të Komunës së Ulqinit dhanë sot Safet Beci dhe Omer Bajraktari. Me këtë formalisht ka pushuar së ekzistuari koalicioni qeverisës në këtë komunë, i cili është formuar ... Read More »

Bajraktari: TË SHKËPUTEN TË GJITHË KONTRATAT PRIVATIZUESE NË ULQIN

Omer Bajraktari

Menaxheri i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari ka thënë se duhet shkëputur të gjithë kontratat privatizuese në Ulqin. „Sa i përketë ndërtimit të hoteleve të reja, unë jam pesimist, sepse nuk shoh që aty mund të iniciohet diçka. E pronarët e lokaliteteve ku ishin hotelet i kanë të gjitha parakushtet hapësinoro-planifikuese që, nëse dëshirojnë, nesër mund të nisin me investime“, ... Read More »

Bajraktari: QEVERIA DHA PËLQIMIN, VETËM EDHE KUVENDI TA MIRATOJË PLANIN STRATEGJIK TË ZHVILLIMIT

Omer Bajraktari

Menaxheri i Komunës së Ulqinit dhe koordinatori i përpilimit të Planit strategjik të zhvillimit të komunës për periudhën prej 2016 deri në 2020, Omer Bajraktari, ka deklaruar që Ministria e ekonomisë ka dhënë pëlqimin në Propozimin e këtij dokumenti. „Tani mbetet që këtë dokument jashtëzakonisht të rëndësishëm të ja dërgojmë Kuvendit komunal të Ulqinit i cili mund ta miratojë në ... Read More »

Scroll To Top