Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Organizata turistike e Ulqinit

Feed Subscription

Gjykata themelore: SULIQ FITOI KONTESTIN KUNDËR OT

Organizata turistike, Turisticka organizacija

Sekretarja aktuale e Kuvendit komunal të Ulqinit Pranvera Suliq fitoi kontestin kundër Organizatës turistike (OT) i cili u zhvillua pranë Gjykatës themelore në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Suliq u ankua tek kjo gjykatë për vendimin të cilin në fillim të vitit të kaluar e solli Këshilli ekzekutiv i OT-së, si dhe në konkursin për drejtor të këtij institucioni i cili ... Read More »

Forca: HAXHIBETI DREJTOR I OT, GORANA PRAPË SEKRETAR

Fuad Haxhibeti

Ish kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti do të jetë drejtori i ri i Organizatës turistike të Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Këtë vendim e solli sot Këshilli qendror i Forcës së re demokratike. Po ashtu është vendosur që Mustafa Gorana të jetë në krye të Sekretariatit për veprimtari komunale në Komunë të Ulqinit, funksion të cilin dikur e ... Read More »

M.Abazi: PJESËMARRJE E SUKSESSHME NË PANAIRIN E TURIZMIT NË STAMBOLL

Panairi, Sajam

Nesër në Stamboll përfundon panairi turistik – EMMIT 2016, në të cilin ofertën e Ulqinit e prezantoi Organizata lokale turistike. Sipas fjalëve të anëtarit të Këshillit ekzekutiv të OT-së Munib Abazit, vërehet interesimi i konsiderueshëm i turistëve nga Turqia për pushim në rivierën e Ulqinit. “Stenda jonë ishte shumë e vizituar, ndërsa ne kemi lidhur kontaktet me turoperatorët e mëdhenj ... Read More »

A.Jacoviq: PROKURORIA E LARTË HAPI HETIMIN PËR OT ULQIN

Organizata turistike, Turisticka organizacija

Në redaksinë tonë erdhi shkresa e punëtorit dhe njërit nga themeluesit e Organizatës turistike të Ulqinit Aleksandar Jacoviq në të cilën ai akuzon ish kryetarin e komunës së Ulqinit Nazif Cungun se është fajtori kryesor për agoninë e mëtejme në OT Ulqin. Jacoviq tha se Kuvendi i OT-së në vitin 2012 është mbajtur në mënyrë të paligjshme dhe prej atëherë, ... Read More »

OT: PJESËMARRJE NË PANARIN E NOVI SADIT

Aco Jacoviq, OT Ulqin, TO Ulcinj

Panairi ndërkombëtar i turizmit në Novi Sad, i 48 me radhe, mbahet prej 8 deri me 10 tetor 2015. Këtë vit Mali i Zi ka fituar statusin e shtetit partner të panairit të Novi Sadit, kështu që Organizata Nacionale e Malit të Zi në bashkëpunim me Ministrinë e turizmit, Ambasadën e Malit të Zi në Sërbi, dhe bashkë me organizatat ... Read More »

KE i OT: ZENEPE LIKA DHA DORËHEQJE

Organizata turistike, Turisticka organizacija

Nënkryetarja e komunës së Ulqinit Zenepe Lika ka dhënë dorëheqje të shtunën në funksionin e anëtarit të Këshillit ekzekutiv në Organizatën turistike (KE OT), mëson Portali Ul-info. Ajo vendosi të bëjë këtë veprim për shkak të konfliktit të interesit. Lika në atë funksion ishte nga mesi i tetorit të vitit të kaluar. Anëtarë tjerë të KE OT janë Munib Abazi, ... Read More »

“Rasti OT”: KA AVANCIME NË HETIM, PARAT JANË ZHDUKUR EDHE MË HERËT

Organizata turistike, Turisticka organizacija

Ka avancime në hetimin e vjedhjes së rreth 3.100 eurove nga hapësirat e Organizatës turistike në Ulqin, shkruan shtypi i sotëm duke u bazuar në bashkëbiseduesit nga policia. Sipas burimeve të “Vijesti”, ekzistojnë dyshime të caktuara, por akoma nuk është përcaktuar se kush i vodhi paratë në natën në mesë të dielës dhe të hënës. Pritet që marrja në pyetje ... Read More »

OT: MYSAFIRË NJËJTË SI VITIN E KALUAR

Ulqin, Ulcinj, Panorama

Në rivierën e Ulqinit pushojnë 29.425 mysafirë, që është në të njëjtin nivel si vitin e kaluar, njoftohet nga Organizata turistike. Vizitë pak më të mirë shënojnë hotelet, ku ka tre për qind më shumë turistë, ndërsa në akomodime private pushon numri identik i tyre. Nga numri i përgjithshëm i mysafirëve këto ditë në Ulqin pushojnë gati 98 për qind ... Read More »

Sezoni: ASKUSH NUK DINË SA MYSAFIRË PUSHOJNË NË ULQIN

Ulqin, Ulcinj, Kalaja, Stari grad, Panorama

Të premten e kaluar është publikuar numri i turistëve në të gjithë qytetet bregdetare përveç në Ulqin. Kështu, për shembull në Budva zyrtarisht pushojnë 62.642 mysafirë apo tetë për qind më shumë se një vit më herët, në Tivar mbi 15 mijë apo 64 për qind më shum se në periudhën e njëjtë të vitit 2014. Derisa priten të dhënat ... Read More »

Tryeza e rrumbullakët: POTENCIALET E TURIZMIT PËR TURIZMIN SHËNDETËSOR

Hotel Albatros

Në hotelin “Albatros të shtunën do të mbahet tryeza e rrumbullakët me temën “Potencialet e Komunës së Ulqinit në zhvillimin e turizmit shëndetësor” të cilën e organizon Organizata turistike e Ulqinit, Dhoma e tregtisë së Malit të Zi dhe Klasteri i turizmit shëndetësor të Malit të Zi. Qëllimi i tryezës së rrumbullakët është njoftimi me potencialet dhe nxitja e zhvillimit ... Read More »

Scroll To Top