Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Pakaeurope

Feed Subscription

Qeveria: JEPET ME QIRA FUSHA E SHASIT

Ministria e bujqësisë dhe zhvillimit rural prof.dr Petar Ivanoviq ka nënshkruar sot kontratën për qiramarrje të tokës bujqësore Fusha e Shasit me përfaqësuesit e firmës “PAKAEUROPE” nga Ulqini. Është thënë që me qira jepet sipërfaqja prej 65,3 hektar, me çmim të qiramarrjes vjetore prej 98 mijë euro. Sipas fjalëve të Ivanoviqit, me këtë është shënuar edhe një fitore e punës ... Read More »

Scroll To Top