Saturday , February 27 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Panairi i prodhimeve artistike

Feed Subscription

Përkujtim: SKANDAL I NGJAJSHËM PARA 16 VITEVE

Ato me kujtesë më të mirë do të kujtohen që incidenti, si ndërprerja e para pak kohëve e Panairit të prodhimeve artistike, ka ndodhur vetëm edhe një herë në Ulqin, dhe atë në fund të korrikut të vitit 1997. Organet doganore të Jugosllavisë kanë dhënë urdhër që malli nga Panairi në Ranë, të cilën e kanë ekspozuar prodhuesit e qytetit ... Read More »

Nuk qetësohet situate rreth ndërprerjes së Panairit të prodhimeve artistike në Ranë: SKANDALI U VËRTETUA

Ramiz Hajdari

Drejtoria për punë inspektuese ka konstatuar, me vendimin e 17 qershorit, që organizatori i Panairit të parë ndërkombëtar të artizanëve dhe prodhimeve artistike, NVO “Globus art”, mbasi që një ditë më herët është ndërprerë ky manifestim, “krejtësisht i ka hequr parregullsitë”. Prandaj Drejtoria ka pru vendim në të cilin thuhet: “Ndërpritet procedura për këtë gjë për arsye se subjekti i ... Read More »

SHOQATA GLOBUS-ART: Panairi i I-rë Ndërkombëtarë i prodhimeve artistike

Shoqata  e artizaneve “Globus-Art“ nga data 13 deri më 23 qershor 2013 organizon Panairin e I-rë  Ndërkombëtarë të prodhimeve artistike, në komunën e Ulqinit. Me datën 13 qershor Panairi mbahet në Krythë, kompleksi “Lamiga” me fillin në ora 10:00-18:00h. Hapja solemne do të mbahet në Ulqin, hoteli “Llolla” me 14 qershor në ora 10:00-23:00 dhe me 15 qershor nga ora 10:00-15:00. Panairi ... Read More »

Scroll To Top