Tuesday , January 21 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Parlamenti i Ulqinit

Feed Subscription

Nrekiq: PËR FOSHNJORE NEVOJITET SEANCË E JASHTËZAKONSHME

Këshilltarët e opozitës në Kuvendin komunal të Ulqinit kanë shprehur pakënaqësinë e thellë për faktin se në seancën e kaluar për shkak të votimit të përmbajtur të dy këshilltarëve të Forcës nuk kaloi Vendimi për kalimin e të drejtës për dispozicion të pronës pa kompensim për ndërtimin e foshnjores në Fushë të Ulqinit. Ato theksuan se është bërë gabim i ... Read More »

KK: ÇKA DO TË JETË NË RENDIN E DITËS TË PARLAMENTIT

Kuvendi, Skupstina

–          Verifikimi i procesverbalit nga mbledhja e katërt e seancës së parë të rregulltë e Kuvendit të Komunës  e mbajtur, më 16.07.2014 –          Verifikimi i procesverbalit nga mbledhja e pestë  e seancës së parë të rregulltë e Kuvendit të Komunës  e mbajtur, më 22.07.2014 –          Verifikimi i procesverbalit  nga mledhja e dytë e jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës e mbajtur, ... Read More »

KK: MBLEDHJA E PARLAMENTIT JAVËN E ARDHSHME

Në mbledhjen e sotme të Kolegjiumit tek kryetari i Kuvendit komunal Fuad Haxhibeti është vendosur që seanca e radhës e Parlamentit lokal të mbahet të mërkurën, më 17 dhjetor, mëson Portali Ul-info. Shumica e materialit për pikat e propozuara të rendit të ditës është dorëzuar më herët këshilltarëve, edhe pse mbetet, siç është thënë, mundësia që ai të zgjerohet. Sidomos ... Read More »

KK: MIRATOHEN VENDIMET E PROPOZUARA

Kuvendi komunal i Ulqinit, Skupstina Opstine Ulcinj

Kuvendi komunal i Ulqinit ka miratuar sot Vendimin rreth hipotekës për kredi dhe Vendimin për shpalljen e Thirrjes publike për transferimin e drejtës pronësore për tokë ndërtimore. Mbas këtyre vendimeve nga administrata lokale theksojnë që kredia prej 1,2 milion euro prej Atlas bankës do të jetë operative deri në fund të muajit. Pjesa më e madhe do të shpenzohet në ... Read More »

Kuvendi: VAZHDIMI I SEANCËS TË HËNËN

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Mbas diskutimit gjashtorësh, në momente shumë të ashpër në Kuvendin komunal, kryetari i kësaj dhomë Fuad Haxhibeti ka deklaruar që mbledhja do të vazhdojë të hënën, më 10 nëntor, në ora 13. Këshilltarët të premten kanë diskutuar për Propozimin e Vendimit për hipotekë, ndërsa në rendin e ditës janë edhe propozimi i Vendimit për shpalljen e Thirrjes publike për shitjen ... Read More »

Sot mbledhja e KK: SJELLIN VENDIMIN RRETH HIPOTEKËS PËR KREDI

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kryetari i Kuvendit komunal Fuad Haxhibeti ka thirr për sot mbledhjen e parlamentit në të cilën do të diskutohet për Propozimin e Vendimit për hipotekë, si dhe për propozim Vendimin për shpalljen e Thirrjes publike për shitjen e tokës ndërtimore. Këto vendime më herët i kanë shqyrtuar këshillat kompetente parlamentare. Portali Ul-info mëson se do të plotësohet kërkesa e disa ... Read More »

Kuvendi: NUK KISHTE KUORUM, NDOSHTA KA NESËR

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Për shkak të mungesës së kuorumit, gjegjësisht mos ardhjes së tre këshilltarëve të koalicionit qeverisës, sot nuk është mbajtur mbledhja e Kuvendit komunal të Ulqinit. Është lajmëruar që mbledhja në të cilën do të diskutohet për plotësimin e Planit të objekteve të përkohshme për vitin 2014 dhe Draftit të Planit hapësinor urbanistik të Komunës do të mbahet nesër. Më herët ... Read More »

Joserioze: TË HËNËN MBLEDHJA E PARLAMENTIT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Edhe pse të martën në mbledhjen e Kolegjiumit është dakorduar që të premtën, të mbahet mbledhja e Parlamentit lokal, ajo është shtyrë për tre ditë më vonë, gjegjësisht të hënën, më 29 shtator, mëson Portali Ul-info. Nga shërbimi i kuvendit më herët i kanë lajmëruar këshilltarët që mbledhja në të cilën do të diskutohet rreth Draftit të Planit hapësinor-urbanistik të ... Read More »

KK: SOT FILLOI MBLEDHJA, PALI KËSHILLTAR I RI

Me miratimin e disa vendimeve për objektet e përkohshme dhe përcaktimit të kompensimeve për përdorimin e tyre sot ka filluar mbledhja e pesë e Kuvendit komunal të Ulqinit. Pritet që deri në fund të kësaj jave kjo mbledhje të vazhdojë në mënyrë që të sillet Vendimi për shpalljen e thirrjes publike për dhënien me qira afatgjate të tokës së komunës ... Read More »

Parlamenti: KOMPLETIMI I PARCELAVE PA SELEKSIONIM

Ulqin, Ulcinj

Përfaqësuesit e shumicës së klubeve në Kuvendin komunal të Ulqinit kanë thënë që nuk duhet të bëhet asnjë lloj seleksionimi apo diskriminimi me rastin e vendosjes në rend të ditës vendimin për kompletimin e parcelave. Kryetari i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka thënë që ka dijeni se për kompletimin e parcelave një kohë të gjatë presin mbi 30 ... Read More »

Scroll To Top