Wednesday , January 22 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Parlamenti i Ulqinit

Feed Subscription

KK: U ZGJODHËN ANËTARËT E KËSHILLAVE DREJTUES

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Në mbledhjen e sotme të Kuvendit komunal janë zgjedhur anëtarët e ndërmarrjeve publike themelues i të cilëve është vetëqeverisja lokale. Kryetari i Këshillit drejtues të Qendrës për kulturë do të jetë Hajrullah Hajdari, “Ujësjellës dhe kanalizime” Selatin Maraj, Veprimtari komunale Amir Hollaj, derisa në krye të Këshillit drejtues në ndërmarrjen publike “Për kultivimin dhe ruajtjen e egërsirave” do të jetë ... Read More »

KK Ulqin: TË HËNËN KOLEGJIUMI I RI

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Mbledhja e Kolegjiumit të Kuvendit komunal të Ulqinit në të cilën do të vendoset cilat pika do të gjenden në rendin e ditës të mbledhjes së ardhshme do të mbahet të hënën. Të premten shefat e klubeve të këshilltarëve kanë arritur marrëveshjen që në mbledhjen e Parlamentit lokal e cila do të mbahet me 12 nëntor të gjenden vetëm ato ... Read More »

Kolegjiumi i KK: VAZHDIMI I MBLEDHJES ME 12 NËNTOR DHE MENJËHERË E DYTA DHE SHKURTIMI I MANDATIT

Kuvendi komunal, Skupstina Opstine, Parlament

  Shefat e klubeve të këshilltarëve të partive në Parlamentin e Ulqinit kanë vendosur në Kolegjium të premten që me 12 nëntor të mbahet mbledhja e rregullt e Kuvendit komunal dhe në rendin e ditës do të jenë, siç thanë për Portalin tonë disa pjesëmarrës të mbledhjes, ato pika të cilat janë detyrim ligjor. Këtu, para së gjithash, kemi të ... Read More »

Gjoni: KUSHDO QË PENGON MBLEDHJEN I JEP CUNGUT PUSHTETIN ABSOLUT

Hadixha Gjoni, Hadidza Djoni

Kryetarja e Klubit të këshilltarëve të UDSH-së Hatixhe Gjoni mendon që askush nuk ka të drejtë të jetë joefikas dhe të zvarrisë kryerjen e funksionit të qeverisjes, të cilin ja kanë besuar qytetarët. „Ne mund të duhemi ose jo, të merremi vesh ose jo, por nëse është caktuar kolegjiumi mendoj që më në fund është koha të vendosim për njërën ... Read More »

U ndërpre monotonia e vjeshtës në Ulqin: ZGJEDHJET DERI NË FUND TË VITIT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Mbas qëndrimit të mbrëmshëm të PDS jeta politike në Ulqin do të fitoj përshpejtim. Radha është, mbasi që tërë vera është tretur në pengimin e punës së parlamentit komunal si organit më të lartë përfaqësues të qytetarëve. Pra, tani është e qartë që socialistët e Gjukanoviqit në Ulqin nuk dëshirojnë as me heshtje të përkrahin përpjekjen e pushtetit aktual që ... Read More »

Forca: DO TË KETË ZGJEDHJE TË PARAKOHSHME

Gjeka, Cungu, Elezaga, Hollaj

Zgjedhjet e rregullta në Ulqin, duke respektuar ligjin, duhet të mbahen jo më vonë se në tetor të vitit 2014, por meqë është e qartë që shumica parlamentare është shpërbërë në korrik, gjë që është vërtetuar edhe gjatë shtatorit, është e qartë që do të ndodhin zgjedhjet e parakohshme parlamentare, deklaruan nga Forca e re demokratike. “Koalicioni i deritashëm i ... Read More »

Kriza e pushtetit: DUKE PRITUR INVESTITORËT, MARRËVESHJEN DHE ZGJEDHJET

Kuvendi komunal, Skupstina Opstine, Parlament

“Zgjedhjet e parakohshme do të frenonin shumë projekte milionëshe të cilët i kemi planifikuar dhe të cilët duhet të pasojnë. Zgjedhjet e parakohshme do ta frenonin këtë, ndërsa këtë gjithsesi do ta ndjenin qytetarët”, deklaroi kryetari i Ulqinit dhe lideri i Forcës së re demokratike – Forca Nazif Cungu. Ai për “Dan” tha që, sipas marrëveshjes ka përpiluar programin e ... Read More »

Cungu: FORCA NË VEND TË PARË KA QYTETARËT

“Menjëherë mbas problemeve me funksionimin e Parlamentit komunal kam thënë që është më korrekte ndaj qytetarëve që të shkohet në zgjedhje të parakohshme”, ka deklaruar kryetari i Ulqinit dhe i Forcës së re demokratike Nazif Cungu. Ai në intervistë për TV Teuta ka thënë që mbas kësaj i ka mbledhur të gjithë shefat e klubeve në Kuvend dhe ju ka ... Read More »

Elezaga në TV Teuta: FORCA TENTON TA MBAJ PUSHTETIN ME ÇDO KUSHT

Skender Elezaga, Skender Elezagic

1. ZGJEDHJE Zgjedhjet e parakohshme në Komunën e Ulqinit i pari i ka përmend Kryetari i komunës Nazif Cungu. E bëri këtë vetëm disa ditë pasi që në Kuvendin lokal, për të parën herë, pas gati dy vitesh, parashtroi Raportin e punës. Në këtë Raport puna e pushtetit lokal vlerësohet pozitivisht dhe nuk ka kurrfarë paralajmërimit për çfarëdo krize në ... Read More »

Ministri Gvozdenoviq vizitoi Ulqinin: PO E KTHEJMË KËTË QYTET NË HARTËN TURISTIKE TË EVROPËS

“Po shkojmë në drejtimin e duhur dhe me investimet e ardhshme Ulqinin e kthejmë aty ku e ka vendin, në hartën turistike të Malit të Zi”, tha ministri për zhvillim të qëndrueshëm dhe turizëm në Qeverinë malazeze, Branimir Gvozdenoviq. Ai të enjten vizitoi këtë komunë dhe foli me kryetarin e komunës së Ulqinit Nazif Cungun, drejtorin gjeneral të NHT “Riviera ... Read More »

Scroll To Top