Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Partia Demokratike

Feed Subscription

Raundi i dytë i negociatave të partive shqiptare: VAZHDIMI TË DIELEN

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Në ndërtesën e komunës së Ulqinit sonte është mbajtur raundi i dytë i negociatave në mes partive nacionale shqiptare me tentim arritjen e koalicionit paszgjedhor në komunë të Ulqinit. Në këtë takim ishin të pranishëm iniciatorët e negociatave, drejtuesit e Forcës së re demokratike, si dhe liderët e koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” dhe Unionit Demokratik të Shqiptarëve. ... Read More »

DN: GJEKA KËRKON VENDIN E KRYETARIT TË KOMUNËS

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Koalicioni „Bashkë për të ardhmën e Ulqinit“ i cili është i mbledhur rreth deputetit të Partisë demokratike Fatmir Gjeka, ka ofertën për formimin e pushtetit nga Partia demokratike e socialistëve dhe Forca e re demokratike dhe në ditët në vijim do të sjell vendimin se me cilën parti do të bëj pushtet, shkruajnë „Dnevne novine“. Kjo gazetë e Podgoricës vlerëson ... Read More »

Nrekiq: TË HËNËN FILLOJNË BISEDIMET

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic

Bartësi i listës zgjedhore i Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq tha në deklaratën për Portal Analitika që të hënën do të fillojnë negociatat për formimin e qeverisjes lokale në Ulqin. Nrekiq tha që në atë komunë partnerë potencial të PDS-së janë të gjithë subjektet politike me të cilët janë në koalicion në nivelin shtetëror. “Të gjithë që i kemi ... Read More »

Gjeka: KRYETARI NGA RRADHËT E PARTIVE NACIONALE

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Lideri i Partisë demokratike dhe bartësi i listës së koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” Fatmir Gjeka ka thënë që ka marrëveshje koalicioni me Partinë demokratike të socialistëve dhe në nivel lokal. Në këtë dokument “Vijesti” kishin qasje dhe siç shkruajnë, Partia demokratike me atë është obliguar që mbas zgjedhjeve koalicionin së pari të ja ofroj PDS-së. “Dhe asgjë ... Read More »

Gjeka: MARRËVESHJA ME UDSH DHE FORCËN REALE, POR PA CUNGUN

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Kryetari i Partisë demokratike dhe bartësi i listës së koalicionit „Bashkë për të ardhmën e Ulqinit“ Fatmir Gjeka ka deklaruar se kryetari i Ulqinit duhet të jetë nga ndonjëra nga partitë nacionale shqiptare. Ai këtë qendrim e shpjegoi me faktin që ato të dielen fituan numrin më të madh të votave të qytetarëve. „Partitë nacionale janë pasuri e Malit të ... Read More »

Vukadinoviq: DUHET PRITUR KOALICIONIN E PDS-së, „KOALICIONIT PËR ULQIN” DHE UDSH-së

Analisti politik Srgjan Vukadinoviq ka deklaruar që duhet pritur që mbas zgjedhjeve të djeshme Partia demokratike e socialistëve do të formoj pushtetin me “Koalicionin për të ardhmen e Ulqinit” dhe Unioni demokratik të Shqiptarëve. “Ky do të jetë një koalicion stabil me 19 vota, nga 17 të nevojshëm për ushtrimin e pushtetit”, tha ai për “Pobjeda”. Vukadinoviq ka vlerësuar që ... Read More »

Bashkë për të ardhmen e Ulqinit: SUBVENCIONE PËR FERMERËT

Koalicioni “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” konsideron se Ulqini ka potencial të pashfrytëzuar në bujqësi dhe këtë sektor e sheh si mjaft atraktiv për investime, krijimin e vendeve të punës dhe ngritjen e prodhimit. Sektori i bujqësisë do të ndikojë në uljen e papunësisë, ngritjen e prodhimit vendor dhe zëvendësimin e importeve të produkteve bujqësore. Do të bejmë promovimin ... Read More »

Bashkë për të ardhmen e Ulqinit: TRANSPORTI FALAS PËR NXËNËSIT

Koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” në programin e saj për zhvillimin e arsimit ka transportit falas për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme. Sistemi arsimor në Mal të Zi është i centralizuar në tërësi. Kompetencat e komunave në fushën e arsimit janë të kufizuara. Prandaj ne do të angazhohemi për decentralizimin e arsimit. Brenda kompetencave ekzistuese ligjore, ... Read More »

Gjeka: DO TË FITOJMË 10 APO 11 MANDATE

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Kryetari i Partisë demokratike Fatmir Gjeka ka deklaruar që koalicioni që ai udhëheq në zgjedhjet e ardhshme do të fitoj 10 apo 11 mandate. „Si njëra nga forcat më të fuqishme politike në Ulqin pres që do të udhëheqim me komunë të Ulqinit dhe që do të marrim përgjegjësinë“, tha Gjeka për „Pobjeda“. Sipas fjalëve të tija, ky koalicion në ... Read More »

PD-Perspektiva-LD ne MZ: BASHKË PËR TË ARDHMËN E ULQINIT (lista)

1. Fatmir GJEKA 2. Zana SARVAN 3 . Hajredin KOVACI 4. Haxhi SULEJMANI 5. Rifat GJINOVIQ 6. Kadri SINANI 7. Ilir PERI 8. Beqir SELLOVIQ 9. Valentina KURTI 10. Ahmet ALOSHI 11. Florim PALI 12. Ardita RAMA 13. Blerta RAMOVIQ 14. Maliq SINANI 15. Ajet ZAGA 16. Astrit SALAJ 17. Liza ELEZOVIQ 18. Samir KURTOVIQ 19. Noki POPOVIQ 20. Emira ... Read More »

Scroll To Top