Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Partia socialdemokrate

Feed Subscription

Politika: MZ POZITIV I KËNAQUR, PSD DHE UDSH JANË MBAJTUR

Lideri i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmet Zenka ka deklaruar që kjo parti ka pritur më shumë, por që një mandat i UDSH-së vlen sa tre mandate të partive tjera. “Ne në fushatë kemi hyrë me shumë pak para dhe nuk kishim mundësi të bëjmë betejë më të fortë politike”, tha ai. Kryetari i PSD-së Selim Resulbegoviq ka thanë që ... Read More »

PSD: CUNGU FAJTORË KRYESOR PËR GREVËN NË QENDËR PËR KULTURË

Nënkryetari i komunës dhe kryetari i Këshillit komunal të Partisë socialdemokrate të Malit të Zi Selim Resulbegu ka deklaruar që greva e urisë e punëtorëve të Qendrës për kulturë nuk do të kishte ndodhur sikur mos të ishin humbur mundësit e shumta për plotësimin e pushtetit lokal. “Për këto dy vite kemi humbur mundësin që të vjelim të paktën gjashtë ... Read More »

Zgjedhjet e parakohshme: PDS DHE PSD VETË

Funksionar të lartë të Partisë demokratike të socialistëve dhe Partisë socialdemokrate kanë deklaruar që në zgjedhjet e parakohshme në Ulqin do të marrin pjesë vetë. “PDS në zgjedhje del vetë, për subjekte tjera nuk di. Mbas zgjedhjeve do të flasim për koalicione, por në radhë të parë është fitorja për të cilën kam besim të plotë”, tha kryetari i Këshillit ... Read More »

Resulbegoviq: ANULOHET VENDIMI PËR SHKARKIMIN TIM

Gjykata administrative e Malit të Zi me 05.11.2013 ka anuluar Vendimin e kryetarit të komunës së Ulqinit Nazif Cungu Nr. 01-3801-13 të datës 30.0.2013 me të cilin shkarkon Selim Resulbegoviqin nga detyra e Nënkryetarit të komunës së Ulqinit. Duke vlerësuar ligjshmërinë e Vendimit të kundërshtuar Gjykata gjeti që kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu në procesin e sjelljes së ... Read More »

Elezaga: FLIRTIMI I PDS-së DHE FORCËS E KA BLLOKUAR GJATË KUVENDIN

Skender Elezaga, Skender Elezagic

Kryetari i Klubit të këshilltarëve të Partisë socialdemokrate Skender Elezaga deklaroi që tentimi i fshehtë i rikomponimit të pushtetit ka pru bllokimin disa mujor të Parlamentit, si dhe deri tek zgjedhjet e parakohshme. „Për ne në PSD kjo ishte e qartë me 5 korrik kur Raporti i punës së kryetarit të Komunës është dashur të miratohet jo me vota të ... Read More »

PSD: FORCA I TREMBET ZGJEDHJEVE PRANDAJ BLENË KOHË

Selim Resulbegoviq, Selim Resulbegovic

“Tentimi i rikomponimit të pushtetit në Ulqin është rezultat i frikës së Forcës nga zgjedhjet e jashtëzakonshme dhe blerje e kohës, ndërsa në asnjë mënyrë nuk është shpëtim i qytetit”, është vlerësuar nga Partia socialdemokrate. Sipas fjalëve të udhëheqësit të kësaj partie në Ulqin Selim Resulbegut, tregimi për valën e re investuese është blof politik dhe marrosje e opinionit publik. ... Read More »

Elezaga në TV Teuta: FORCA TENTON TA MBAJ PUSHTETIN ME ÇDO KUSHT

Skender Elezaga, Skender Elezagic

1. ZGJEDHJE Zgjedhjet e parakohshme në Komunën e Ulqinit i pari i ka përmend Kryetari i komunës Nazif Cungu. E bëri këtë vetëm disa ditë pasi që në Kuvendin lokal, për të parën herë, pas gati dy vitesh, parashtroi Raportin e punës. Në këtë Raport puna e pushtetit lokal vlerësohet pozitivisht dhe nuk ka kurrfarë paralajmërimit për çfarëdo krize në ... Read More »

“Vijesti”: FORCA NË PËRQAFIM TË PDS-së

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Forca e re demokratike dhe Partia demokratike socialiste së shpejti mund të nënshkruajnë marrëveshjen e koalicionit për ushtrimin e pushtetit në nivel komunal deri në zgjedhjet e rregullta në prill ose në tetor, shkruan “Vijesti”. Kjo gazetë vlerëson që me këtë “në mënyrë groteske do të përfundonte kriza disamujore në parlamentin e Ulqinit”. “Në kaosin e përgjithshëm ku çdo kush ... Read More »

PSD: MARRËDHËNIET E SHKËLQYERA TË MALIT TË ZI DHE SHQIPËRISË

Partia social demokrate e Malit të Zi së bashku me Partinë socialiste të Shqipërisë dhe Lëvizjen socialiste për integrim të Shqipërisë ishte bashkorganizues i konferencës ballkanike të Partisë së socialistëve evropian (PES) e cila u mbajt në Shkodër dhe Budva para disa muajsh, është deklaruar të mërkurën nga PSD e Ranko Krivokapiqit. “Koalicioni i këtyre dy partive mbas zgjedhjeve të ... Read More »

Haxhi Sulejmani: FTOHEN MARRËDHËNIET BRENDA KOALICIONIT

Partia demokratike, Demokratska partija

Sekretari gjeneral i Partisë demokratike Haxhi Sulejmani ka deklaruar që ekziston ftohja në marrëdhëniet mes partive të koalicionit në komunë të Ulqinit. “Kjo është pasoj e mosrespektimit të marrëveshjes së koalicionit. Tre subjekte PD, PSD dhe Aleanca qytetare ‘Perspektiva’ thonë që ajo nuk respektohet, FORCA mendon të kundërtën. Pra, tre mendojnë që nuk është mirë, ndërsa njëri që është”, tha ... Read More »

Scroll To Top