Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Partia Socialiste Popullore Ulqin

Feed Subscription

Qetkoviq: TË KËNAQUR ME REZULTATIN E ARRITUR

Andrija Cetkovic

Bartësi i listës zgjedhore të Partisë socialiste popullore në Ulqin Andrija Qetkoviq ka shprehur kënaqësinë me rezultatin e arritur të partisë së vet.“Është evidente rritja e votave të PSP-së për rreth dhjetë për qind në krahasim me rezultatet nga zgjedhjet e kaluara parlamentare, që do të thotë që partia jonë ka vërtetuar trendin rritës”, tha ai. Sipas fjalëve të tija, ... Read More »

Të rinjtë e PSP-së: PARTI DHURATË NË “STUDIO 55”

Asociacioni i të rinjve i Partisë socialiste popullore në Ulqin, ka ftuar të gjithë qytetarët të marrin pjesë në “Parti dhuratë” në diskotekën “STUDIO 55”. Siç theksohet në ftesë, në këtë parti për herë të parë në Ulqin do të marrin pjesë ylli regjional Ana Bebiq (personazhi i njohur nga “Operacioni Trijumf”), si dhe DJ-ët nga Ulqini Millok & Kadrok. ... Read More »

Opozita për rastin Shas: TË BEFASUAR NGA AKUZAT RECIPROKE

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kryetari i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar që është i habitur me të dhënat dhe akuzat që i ka paraqitur kryetari i komunës Nazif Cungu dhe nënkryetari i komunës Selim Resulbegoviq. Ai tha që në vitin 2009 kryetari i atëhershëm i komunës Gëzim Hajdinaga ka pru vendimin për punimin e Studimit lokal të lokalitetit për vendbanimin ekoturistik ... Read More »

PSP: ÇDO KUJT I SHKON GJUHA KU I DHEMB DHËMBI

Mbas reagimit të Kabinetit të kryetarit të komunës, me kumtesë për opinion është lajmëruar Këshilli komunal i Partisë socialiste popullore. Është e pabesueshme sasia e padijes dhe paturpësisë, e atyre që dy vite në vazhdimësi kanë shkelur ligjin, ndërsa sot thërrasin në respektimin e tij… Sa i përket thënieve nga reagimi i Nazif Cungut që në periudhën e qeverisjes së ... Read More »

PLASI EDHE PUSHTETI EDHE SEZONI

Ulqin, Ulcinj, Panorama

Koalicioni në pushtet në Ulqin nuk ekziston më. Për më pak se dy vite ky koalicion ka dështuar në të gjitha premtimet, ka zhgënjyer qytetarët, ndërsa në komunë vendosi falimentimin. Këtë as pesimistët më të mëdhenj nuk mund ta parashikonin. Për më pak se dy vite koalicioni në pushtet të cilin në Ulqin e përbëjnë FORCA e re demokratike, Partia ... Read More »

Këshilli komunal i PSP-së porositi pushtetin: BËHUNI SERIOZ TË PAKTEN NË FUND TË MANDATIT

“Pas më shumë se 600 ditë që kur e morën pushtetin lokal dhe 250 ditë prej kur janë pjesë e pushtetit qendror vështirë që zyrtarët lokal të tanishëm mund të bindin ndokënd që faji për këtë gjendje në Ulqin mund ti takoj dikujt tjetër”, thuhet në kumtesën e Këshillit komunal të Partisë socialiste popullore (PSP). Në këtë parti opozitare thanë ... Read More »

Scroll To Top