Sunday , October 25 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Partizanski put

Feed Subscription

Gjykata ekonomike: GJYKIMI I PËRSËRITUR PËR RASTIN „PARTIZANSKI PUT”

Privredni sud, Gjykata ekonomike

Gjykatësja e Gjykatës ekonomike në Podgoricë Dijana Raiçkoviiq do të drejtojë në të ardhmen rastin e famshëm “Partizanski put”, mëson Portali Ul-info. Gjykata supreme e Malit të Zi, sipas revizioni të Komunës së Ulqinit, në korrik të vitit të kaluar ka anuluar vendimet e Gjykatës ekonomike dhe asaj të apelit në pjesën e cila ka të bëj me kamatat e ... Read More »

Scroll To Top