Saturday , January 23 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: PDS

Feed Subscription

Shkrela: ARRITËM SHUMË PËR NËNTË VITE PAVARËSI

Luigj Shkrela, Ljuidj Skrela

Deputeti i Partisë demokratike të socialistëve Luigj Shkrela ka deklaruar se për nëntë vite nga ripërtëritja e pavarësisë Mali i Zi ka arritur shumë, por shtoi se gjithmonë mundet më mirë. “Mendoj se kulmi i gjithë kësaj duhet të jetë në fund të dhjetorit, kur shpresojmë se do ta marrim ftesën për anëtarësi në NATO, në mënyrë që pastaj akoma ... Read More »

PDS: PËRGATITEN PËR KONGRES DHE PUSHTET

DPS

Para Kongresit të ardhshëm, i cili mbahet më 20 qershor, Partia demokratike e socialistëve ka mbajtur mbrëmë në Ulqin mbledhjet e Këshillit ekzekutiv dhe komunal. Janë zgjedhur pesë delegatë për këtë tubim (Besiana Taganoviq, Pavle Marnikoviq, Driton Llunji, Rajko Hajdukoviq dhe Pranvera Suliq), derisa katër përfaqësues do të jenë sipas funksionit (kryetari i KK-së Loro Nrekiq, si dhe anëtarët e ... Read More »

PDS: SQARIM NGA A.LAMOVIQ

Arijan Lamoviq

Anëtari i Këshillit komunal të PDS-së në Ulqin dhe këshilltari i kësaj parti në Parlamentin lokal Arijan Lamoviq ka thënë se përkrah politikën e kësaj parti në nivel qendror, por nuk pajtohet me te në lokal. “Thëniet mediatike për braktisjen time të PDS-së dhe të angazhimit në Klubin e këshilltarëve nuk janë të vërteta. Politika e PDS-së e cila bazohet ... Read More »

PDS: NREKIQ KRYETAR, ME KATËR VOTA KUNDËR

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic, PDS, DPS

Loro Nrekiq të martën mbrëma është zgjedhur prapë në funksionin kryesues në Këshillin komunal të PDS-së së Ulqinit. Në mbledhje ishin të pranishëm 88, nga gjithsej 105 anëtarë të këtij trup, së bashku me koordinatorët e qendrës për Ulqin, Sanja Vllahoviq dhe Goran Jevriq. Kundër vendimit që Nrekiq për të dytën herë të jetë në krye të PDS-së votuan katër ... Read More »

Millosheviq: VENDIMI I KOMISIONIT STATUTOR TË HËNËN

Tarzan Millosheviq, Tarzan Milosevic

Komisioni statutor i Partisë demokratike të socialistëve është njoftuar të mërkurën me kërkesën e një pjese të anëtarëve të këshillit të kësaj parti në Ulqin që të anulohen rezultatet e zgjedhjeve për përbërjen e re të këtij trupi. Siç tha për Portalin Ul-info drejtori politik i PDS-së Tarzan Millosheviq, vendimi i Komisionit statutor do të bihet të hënën. Ai tha ... Read More »

DN: NË KRYE ME NREKIQIN PDS NË ULQIN ËSHTË JOSTABIL

DPS Ulcinj, PDS Ulqin

Nëse Loro Nrekiq prapë zgjidhet në pozicionin kryesues të Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve, jostabiliteti është i pashmangshëm, për shkak të pjesës së pakënaqur të anëtarësi e cila kërcënon se në atë rast do të lëshojë partinë, shkruajnë “Dnevne novine”. Kjo gazetë shkruan se tani qendra e PDS-së ka detyrë të vështirë të gjejë zgjidhje kaluese, e cila ... Read More »

Mbledhja e KK PDS: GJASHTË KANDIDAT PËR KRYETAR

DPS

Arjan Lamoviq, Bojan Gjakonoviq, Ilmija Dervishi, Loro Nrekiq, Muho Spuzha dhe Rexhep Taganoviq janë kandidatët për kryetar të Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Ato në mbledhjen e KK-së e cila u mbajt të enjten në mbrëmje i propozuan anëtarët e këtij trupi, të cilët në këtë përbërje janë gjithsej 105. Kryetari i ri ... Read More »

Nrekiq: UNË JAM KRYETARI MË I MIRË I PDS-së SË ULQINIT

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic

Kryetari aktual i Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin Loro Nrekiq ka thënë se prapë do të kandidohet për këtë funksion. “Unë jam kryetari më i mirë i KK-së që prej fillim të pluralizmit, sepse gjatë mandatit tim PDS-ja është bërë fuqia udhëheqëse politike në qytet”, tha ai për “Vijesti”. Në pyetjen a është e vërtet që ... Read More »

Shkrela: JAM I BEFASUAR ME KONKURSIN E KKSH-së

Luigj Shkrela, Ljuidj Skrela

Deputeti i Partisë demokratike të socialistëve Luigj Shkrela ka deklaruar se është i befasuar me faktin se ndër kushtet të cilat kandidatët duhet ti plotësojnë për zgjedhje në Këshillin programor të medies publike “Koha javore” në shpalljen publike thuhet edhe se ato duhet të jenë të përshtatshëm për kryerjen e funksionit. “Nuk kam fjalë. Nuk e di ke e kanë ... Read More »

PDS: MBLEDHJET E KËSHILLAVE LOKAL, ZGJEDHJA E KRYETARIT NË MAJ

DPS, PDS,

Këto ditë po mbahen mbledhjet e këshillave lokal të Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin në të cilët anëtarët propozojnë kandidatët për bartës të funksioneve më të larta të cilët do të zgjidhen në kongresin e socialistëve të Gjukanoviqit, më 20 qershor. Njëkohësisht propozohen kandidatët për Këshillin e ri komunal (KK), konventa zgjedhore e të cilit do të mbahet më ... Read More »

Scroll To Top