Sunday , January 24 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: PDS

Feed Subscription

Forca: PRESIM TAKIM TË SHPEJT ME PDS-NË

Nazif Cungu, Koalicija,

Lideri i Forcës së re demokratike Nazif Cungu ka deklaruar se në këtë parti nuk janë të kënaqur me ritmin e deritashëm të realizimit të marrëveshjes së koalicionit me Partinë demokratike të socialistëve. “Kanë kaluar shumë kohë dhe shpresojmë se më në fund do të fillojë të realizohet ajo që është e definuar me këtë dokument. Mendojë se së shpejti ... Read More »

Përpara Kongresit të PDS-së: PËRTËRITJE E KUADROVE NËPËR KOMUNA

Kongres DPS

Partia demokratike e socialistëve ka njoftuar se por përgatitet për mbajtjen e Kongresit të 7 të këtij subjekt. Ky tubim duhet të mbahet në maj, ndërsa para kësaj është planifikuar mbajtja e konventave zgjedhore nëpër komuna. “Qëllimi i tyre është avancimi i mëtejmë i programit partiak në pajtim me nevojat e reja të Malit të Zi dhe përtëritja e potencialeve ... Read More »

Marrëveshja e PB dhe PDS: DREJTOR EDHE NË ULQIN

Rafet Husovic, Milo Djukanovic

Partia demokratike e socialistëve dhe Partia boshnjake kanë dakorduar ndarjen shtesë të vendeve të punës në nivelin shtetëror dhe lokal. Sipas marrëveshjes të cilën e botoi „Vijesti“, Partisë boshnjake do ti takojë edhe posti i drejtorit në një institucion shtetëror në Ulqin. Siç thuhet, kjo marrëveshje duhet të realizohet deri në qershor të këtij viti. Read More »

Shkrela: PËR NATO NEVOJITET FUSHATË MË AKTIVE E QEVERISË

Luigj Shkrela, Ljuidj Skrela

Deputeti i Partisë demokratike të socialistëve dhe anëtari i Këshillit për mbrojtje dhe siguri Luigj Shkrela ka deklaruar se Qeveria e Malit të Zi do të jetë më aktive në këtë vit në fushatën e promovimit të integrimeve atlantike. “Është e qartë se shumica e qytetarëve tanë nuk është e kënaqur me angazhimin e Malit të i në NATO. Qeveria ... Read More »

Kryesia e PDS-së: URGJENTISHT TË ZGJIDHEN PROBLEMET NË KESHILLIN E ULQINIT

DPS, PDS,

Në mbledhjen e djeshme të Kryesisë së Partisë demokratike të socialistëve, të cilën e udhëhoqi lideri Millo Gjukanoviq, është arritur përfundimi që duhet të zgjidhen urgjentisht problemet që ekzistojnë në Këshillin komunal të kësaj parti në Ulqin. “Kryesia ka theksuar që Këshilli komunal duhet urgjentisht të definojë të gjitha marrëdhëniet në parti në këtë qytet dhe atë në mënyrë që ... Read More »

PDS: KRYESIA SË SHPEJTI RRETH SITUATËS NË ULQIN

DPS, PDS,

Kryesia e Partisë demokratike të socialistëve do të diskutojë rreth situatës në Ulqin kur të analizojë negociatat paszgjedhore në pesë qytete në të cilat këto ditë është dakorduar pushteti komunal, shkruan “Dan”. Siç thuhet, qendra e PDS-së në mënyrë të vazhdueshme refuzon kërkesat e anëtarëve të rebeluar të këshillit të kësaj parti në Ulqin që të ndërmjetësoj në caktimin e ... Read More »

Shkrela: NUK DO TË IKIM NGA ASNJË TEMË

Luigj Shkrela, Luidj Skrelja

Funksionari i lartë i PDS-së Luigj Shkrela tha që për letrën e një pjese të anëtarëve kreut të partisë do të diskutojnë kryetari i partisë dhe kryesia, pastaj dhe Këshilli ekzekutiv, ndërsa pas kësaj edhe organet lokale të partisë. “ne do të diskutojmë në mënyrë të argumentuar dhe hapur mbi të gjitha pikat dhe të gjithë problemet të cilët mund ... Read More »

PDS: NEVOJITET KOMISIONI I RI ZGJEDHOR

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Partia demokratike e socialistëve ka deklaruar që në Ulqin duhet të zgjidhet Komisioni i ri komunal zgjedhor. Siç tha këshilltari i kësaj parti Borislav Bashoviq, ky detyrim rrjedh nga fakti që në mars Kuvendi i Malit të Zi ka miratuar Ligjin e ri për zgjedhjen e këshilltarëve dhe deputetëve. Me këtë ligj parashihet që KKZ-në ta përbëjnë kryetari dhe katër ... Read More »

PDS: NUK E HUMBËM PUSHTETIN NË ULQIN

“Nuk është e saktë që PDS-ja ka humbur pushtetin në Ulqin. Në zgjedhjet e janarit PDS-ja ka hyrë si partia e tretë për nga fuqia dhe atë opozitare, ndërsa pas zgjedhjeve, me rritje prej mbi 30 për qind të përkrahjes së qytetarëve, është bërë partia më e fortë”, tha në polemikën e deputetin e Frontit demokratik Goran Danilloviq zëdhënësi i ... Read More »

PDS Ulqin: VENDIMET E KUVENDIT KOMUNAL NË GJYKATË

Partia demokratike e socialistëve ka deklaruar që çdo mbledhje e Kuvendit komunal të Ulqinit e mbajtur mbas zgjedhjeve lokale të 26 janarit është e paligjshme. “Kemi iniciuar si opozitë lëndën në Gjykatën administrative për shkak të parregullsive të punës së Kuvendit të Ulqinit”, ka deklaruar kryetari i këshillit lokal dhe shef i klubit të këshilltarëve të PDS-së Loro Nrekiq. Përndryshe, ... Read More »

Scroll To Top