Sunday , January 24 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: PDS

Feed Subscription

Gjukanoviq për Ulqinin: ËSHTË REALE QË PDS TË JETË PJESË E PUSHTETIT

Kryetari i Partisë demokratike të socialistëve Millo Gjukanoviq ka deklaruar që në zgjedhjet e pak kohëve më parë në Ulqin kjo parti më shumë vota në këto se në koalicion në zgjedhjet e kaluara. Ai, duke u bazuar në thënie që partitë shqiptare në Ulqin, mbas zgjedhjeve lokale, mund të formojnë qeverisjen, tha që PDS (DPS), në krahasim me zgjedhjet ... Read More »

Nrekiq: SOT FILLOJMË BISEDIMET

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic

Kryetari i Këshillit komunal të Partisë demokratike socialiste Loro Nrekiq ka deklaruar që sot do të filloj bisedimet me partitë që janë në koalicion me PDS në nivel shtetëror. “Kjo do të thotë veç e veç me Forcen, Koalicionin “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit”, Unionin demokratik të Shqiptarëve dhe Partinë socialdemokrate. Normalisht nëse i përgjigjen ftesës tonë”, tha ai. ... Read More »

Gjeka: KRYETARI NGA RRADHËT E PARTIVE NACIONALE

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Lideri i Partisë demokratike dhe bartësi i listës së koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” Fatmir Gjeka ka thënë që ka marrëveshje koalicioni me Partinë demokratike të socialistëve dhe në nivel lokal. Në këtë dokument “Vijesti” kishin qasje dhe siç shkruajnë, Partia demokratike me atë është obliguar që mbas zgjedhjeve koalicionin së pari të ja ofroj PDS-së. “Dhe asgjë ... Read More »

„Dnevne novine“: PDS TASHMË ARRITI MARRËVESHJEN E KOALICIONIT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Ftesës së Partisë demokratike të socialistëve për formimin e pushtetit në Ulqin do ti përgjigjet „Koalicioni bashkë për të ardhmën e Ulqinit“ dhe Unioni demokratik i Shqiptarëve, shkruajnë „Dnevne novine“. Theksohet që koalicioni të cilin e drejton Fatmir Gjeka është në koalicion me PDS-në në nivel shtetëror. Kryetari i PDS-së dhe kryetari i Ulqinit, siç theksojnë në atë gazetë, Loro ... Read More »

Nrekiq: NE JEMI FITUES

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic

Bartësi i listës zgjedhore të Partisë demokratike socialiste dhe gati e sigurt kryetari i ardhshëm i komunës së Ulqin Loro Nrekiq ka deklaruar që është shumë i kënaqur me rezultatin që dje ka arritur partia e tij. “PDS ka arritur 30 për qind më shumë vota në zgjedhje parlamentare të vitit 2012 dhe është fitues i këtyre zgjedhjeve”, tha ai. Sipas ... Read More »

Nrekiq: MUNDEMI DHE ME PSP; Qetkoviq: NUK KISHTE BISEDIME

Opstina-Ulcinj_Komuna-e-Ulqinit_

Partia demokratike e socialistëve (PDS) ka ftuar Partinë socialiste popullore për koalicion në Ulqin, shkruan “Dan”. Shefi i klubit të këshilltarëve të PDS-së Loro Nrekiq ka thënë që kjo parti duhet ti ruaj partnerët, e jo anasjelltas. Ai tha që partnerët e koalicionit të kësaj parti janë të gjithë ato që janë dhe në nivelin shtetëror Partia demokratike, Forca dhe ... Read More »

Fushata hyri në finish: VJEN DHE MILLOJA

Fushata parazgjedhore për zgjedhjet të cilat do të mbahen më 26 janar ka hyrë në fazën përfundimtare. Beteja më e madhe bëhet në terren për gati çdo votues, por më e rëndësishmja është që ajo zhvillohet me shumë më pak tension se vitet e kaluara. Që tani janë paralajmëruar dhe tubimet përfundimtare. “Fronti demokratik – Për Ulqinit e të gjithë ... Read More »

Nrekiq: BESOJ NË ORGANET SHTETËRORE

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic

Kryetari i Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq deklaroi që i beson organeve shtetërore dhe që duhet  pritur që të përfundohet hetimi në mënyrë që të shihet cila është e vërteta nga akuzat të cilat i kanë shkëmbyer kryetari i komunës Nazif Cungu dhe nënkryetari Selim Reslulbegoviq. “Duhet të presim dhe mendoj që nuk është mirë të ... Read More »

PDS: ZGJEDHJET NË ULQIN TË RËNDËSISHME

Partia demokratike e socialistëve ka deklaruar që para saj janë procese të rëndësishme zgjedhore në Ulqin dhe Berane. ”Presim që në ato zgjedhje të arrijmë sukses”, ka deklaruar zëdhënësi i kësaj parti Çasllav Veshoviq. Që janë për PDS zgjedhjet në Ulqin të rëndësishme dëshmon dhe prania e vazhdueshme e drejtuesve të kësaj parti në Ulqin, sidomos të anëtares së kryesisë ... Read More »

PDS: PËRPARA TË FITOI ULQINI – MILLO GJUKANOVIQ (Lista)

Lista zgjedhore e kandidatëve për këshilltar në Kuvendin komunal të Ulqinit e Partisë demokratike të socialistëve me emrin “PËRPARA TË FITOI ULQINI – MILLO GJUKANOVIQ” është dorëzuar në Komision zgjedhore komunal në Ulqin. Listën zgjedhore të Partisë demokratike të socialistëve e cila është dorëzuar në Komisioni zgjedhor komunal është përkrahur nga 1289 qytetar të Ulqinit. “Përbërja e listës së këshilltarëve ... Read More »

Scroll To Top