Saturday , February 27 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: PDS

Feed Subscription

PDS: PRESIN TË JENË PJESË E PUSHTETIT NË ULQIN

Tarzan Millosheviq, Tarzan Milosevic

Këshilli qendror i Partisë demokratike të socialistëve ka deklaruar që presin rritje të besimit ndaj politikës së kësaj parti në zgjedhjet e ardhshme në Ulqin. “Duhet të vazhdojmë me mënyrën e tanishme të punës. Jam i sigurt që njerëzit të cilët udhëheqin partinë në Ulqin do të dinë ta organizojnë atë në mënyrën më të mirë, sigurisht, me përkrahjen e ... Read More »

PDS: VENDIM I PALIGJSHËM I KUVENDIT PËR KRIPOREN

Partia demokratike e socialistëve ka vlerësuar që vendimi i Kuvendit të Malit të Zi për ndryshimin e Planit hapësinor të shtetit për zonën e Kripores ishte ndërhyrje në kompetencat e institucioneve tjera. “Ky lloj ndryshimi, sipas ligjit për Planin hapësinor, nuk mund të bihet me propozim të deputetëve por vetëm të Qeverisë së Malit të Zi”, tha për “Pobjeda” funksionari ... Read More »

“Dan”: PDS I RUAN KARRIGEN CUNGUT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Udhëheqësit e Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin kanë vendosur që këshilltarët e kësaj parti mos të marrin pjesë në mbledhjen e rregullt të Kuvendit komunal me ç’gjë është hequr çdo mundësi të diskutohet për iniciativën e këshilltarit të PSP Andrija Qetkoviq për shkarkimin e kryetarit të komunës Nazif Cungu. “Nuk do të paraqitemi në Parlamentin lokal, sepse nuk dëshirojnë ... Read More »

PDS: NUK DO TË PËRKRAH SHKARKIMIN E CUNGUT

Kryetari i Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq ka deklaruar që kjo parti nuk e mbron nga shkarkimi kryetarin e komunës Nazif Cungun. “Zgjedhjet do të jenë në fund të janarit dhe ne nuk do të sillemi keq si ato kur na kanë zëvendësuar para dy viteve. Ne jemi për ndryshim të plotë të këtij pushtet dhe ... Read More »

Nrekiq: ZGJEDHJET MENJËHERË; Resulbegoviq: TË PËRCAKTOHET FAJI

Kryetari i këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq ka deklaruar që pret marrëveshjen për mbajtjen sa më parë të mbledhjes së Kuvendit me pikat e rregullta të rendit të ditës. “Unë do të insistoj që njëra nga pikat të jetë shpallja e zgjedhjeve të reja në afat sa më të shkurtë, sepse kjo është në interesin më ... Read More »

“Ekonomist“: NË PRANVERË ZGJEDHJE NË MAL TË ZI

Instituti Britanik “Ekonomist intelixhens junit” ka vlerësuar që, në rast se PDS dhe PSD nuk bien dakord për masat e politikës ekonomike, në pranverë në Mal të Zi do të mbahen zgjedhjet e parakohshme. Sipas fjalëve të deputetit të “Malit të Zi Pozitiv” Dritan Abazoviq, zgjedhjet e parakohshme janë të pashmangshme. “Koalicioni qeverisës po blenë kohë dhe po ndërton pozicionet ... Read More »

Canka për „Monitor“: “NXËNËSIT E MIRË” NË RIPROVIM

Mustafa Canka

Më kot drejtori politik i Partisë demokratike socialiste Tarzan Millosheviq në fund të javës së kaluar gati gjashtë orë ka tentuar të bind liderin e Partisë demokratike (PD) Fatmir Gjeken që deri në zgjedhje të rregullta lokale vitin e ardhshëm edhe partiaE  tij të rrijë në pushtet me Forcën e re demokratike të Nazif Cungut, të cilës do ju bashkëngjitej ... Read More »

Kampanja globale: TË RINJTË E PDS-ës PASTRUAN PLAZHIN E MADH

Këshilli rinor i PDS-ës në Mal të Zi të dielën është kyçur në kampanjën globale “Ta pastrojmë botën” duke vepruar në disa lokalitete në hapësirën e Malit të Zi, në mes të cilëve ishte dhe një pjesë e Plazhit të madh. Siç është njoftuar nga kjo parti, me një sërë aksionesh në qytete të ndryshme të Malit të Zi PDS ... Read More »

Nimanbegu për marrëveshjen me PDS: SË BASHKU TË ANALIZOJMË REALIZIMIN

Djukanovic, Husovic, Cungu, Koalicioni, Koalicija

“Së pari duhet së bashku të analizohet realizimi i marrëveshjes me Partinë demokratike të socialistëve e pastaj duhet ti jepet propozimi organeve të partisë për hapat e mëtejshme. Mendoj që në Forcë është vështirë të jepet mendimi pozitiv për realizimin e marrëveshjes”, ka deklaruar deputeti i kësaj parti në Parlamentin e Malit të Zi Genci Nimanbegu. Ai për „Dnevne Novine“ ... Read More »

Scroll To Top