Sunday , January 17 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Plani strategjik i komunes se Ulqinit

Feed Subscription

Komuna: KUSH DO TA HARTOJË PLANIN STRATEGJIK

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka solli pak kohë më parë vendimin mbi formimin e grupit Kosultativ komunal për hartimin e Planit strategjik të zhvillimit të komunës së Ulqinit 2015-2020. Grupi do të punoi në këtë përmbajtje: Fatmir Gjeka, kryetar i komunës, Koordinator Omer Bajraktari, menaxher i komunës, Zëvendës koordinator Ardijan Mavriq, nënkryetar i komunës, anëtar Milazim Mustafa, sekretar ... Read More »

Komuna: FORMOHET GRUPI PËR PLAN STRATEGJIK

Omer Bajraktari

Me vendim të kryetarit të komunës Fatmir Gjeka sot është formuar Grupi konsultativ komunal i cili do të hartojë Planin strategjik të komunës së Ulqinit për periudhën 2015-2020, mëson Portali Ul-info. Në këtë grup punues janë 25 anëtarë, apo dhjetë ma pak nga ç’kishte grupi i formuar në fund të vitit 2011. “Shpresojmë që deri në fund të vitit do ... Read More »

Ulqin: PA PLAN STRATEGJIK MBI 500 DITË!

Vetëqeverisja lokale në Ulqin nuk ka plotësuar detyrimin e vet ligjor që deri në fund të vitit 2012 të miratoj Planin strategjik të komunës. Për këtë arsye ajo u gjend nën shënjestrën e kritikave të Qeverisë së Malit të Zi, gjegjësisht ministrit për zhvillim të qëndrueshëm dhe turizëm Branimir Gvozdenoviq. Ulqini është ndoshta e vetmja komunë në vend e cila ... Read More »

Scroll To Top