Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Plazhi vogel Ulqin

Feed Subscription

Edhe dy flamuj të kaltër në Ulqin: PËRMIRSUAN GABIMIN

Plazhi i madh, Velika plaza, Panorama

Nga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të Mirave detare kanë lajmëruar që flamuj të kaltër, së bashku me plazhet “Kopakabana”, “MCM” dhe “Europa” i kanë fituar edhe dy plazhe nga Ulqini, “Miami” dhe “Safari”. Këto  plazhe, përndryshe, në të kaluarën janë shpallur plazhet më të mira në vend. Nga Të Mirat detare lajmëruan që këto ditë është përfunduar procedura e ... Read More »

Scroll To Top