Saturday , November 28 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Podgorica

Feed Subscription

Në Podgoricë: UDSH NË KOALICION ME PDS, PB DHE PL

Unioni demokratik i Shqiptarëve në zgjedhjet e ardhshme lokale në Podgoricë do të marr pjesë në koalicionin parazgjedhor me Partinë Boshnjake, Partinë liberale dhe Unionin demokratik të Shqiptarëve, shkruajnë mediet e Podgoricës. Siç thuhet, marrëveshja për pjesëmarrje është arritur dhe ka mbetur vetëm të verifikohet në organet partiake. Bartësi i kësaj liste do të jetë Slavolub Stijepoviq nga PDS, ndërsa ... Read More »

Tendosje rreth komunës së Tuzit: PUSHTETI DO TË KËRKOJ ELEBORAT TË RI

Tuz, Tuzi, Malesia, Malesija

Këshilltarët e koalicionit qeverisës në Komunën urbane të Tuzit (Partia demokratike e socialistëve, Unioni demokratik i Shqiptarëve dhe Partia boshnjake) do të votoj kundër Studimit të propozuar për arsytueshmërinë ekonomike të krijimit të komunës së Tuzit dhe do të kërkojnë punimin e elaboratit të ri. Ato mendojnë që studimi i propozuar nuk është real, sepse tregon që Tuzi nuk mund ... Read More »

Scroll To Top