Sunday , January 17 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Polin

Feed Subscription

Cungu: TEJKALOHEN VËSHTIRËSITË RRETH NDËRTIMIT TË AKVA PARKUT

Akva park, Hibrid 1

Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu u takua dje me investitorët turq, përfaqësuesit e kompanisë “Polin”, të cilët tash disa vite janë të interesuar që në komunën më jugore të ndërtojnë Akva parkun. Cungu në takim ka thënë se Komuna është shumë e interesuar për investimet e këtij tipi, si dhe që do të tentojë të ndihmojë investitorët në ... Read More »

Gjeka vërtetoi: LOKALITETI I RI PËR AKVA PARK

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Kompanisë turke “Polin”, e cila është e interesuar të ndërtojë akva parkun në Ulqin, ka shumë mundësi t’i jepet lokaliteti i ri në Shtoj për qiramarrje afatgjate. „Investitori vazhdon të ketë dëshirë të ndërtojnë akva parkun kështu kemi që vendosur të gjejmë parcelë tjetër. Ai është dakord, toka ka sipërfaqe të njëjtë, para disa ditësh morëm përgjigjen nga komisioni kompetent ... Read More »

Qeveria: JEPET PËLQIMI PËR LOKALITETIN E RI PËR AKVA PARK

Akva park

Ministria e financave e Malit të Zi ka dhënë pëlqimin në kërkesën e Komunës së Ulqinit që të jap me qira afatgjate lokalitetin e ri në Shtoj për ndërtimin e akva parkut, mëson Portali Ul-info. Tani këshilltarët e Kuvendit komunal të Ulqinit duhet të verifikojnë këtë vendim dhe të mundësojnë që sa më parë të nis realizimi i këtij investimi ... Read More »

Në lojë dy opsione: AKVA PARKU NDOSHTA MË AFËR ADËS

Akva park, Wave pool

Deri në fund të tetorit do të dihet në cilin lokalitet do të ndërtohet akva parku në Shtoj, investimi i kompanisë turke “Polin”, me vlerë 7,5 milion euro. Siç shkruan “Dan”, nga administrata lokale investitorëve në ndërkohë është ofruar lokaliteti alternativ i cili është më afër Adës. Siç theksohet, kjo tokë po ashtu është lëndë e kontestit, por ato që ... Read More »

“Pobjeda”: AKVA PARKU NË SHTOJ – MESAZH I KEQ DHE I SHTRENJTË

Akva (2)

Gazeta proqeveritare “Pobjeda” shkruan sot se sezoni turistik në Ulqin filloi pa investimin me vlerë më shumë se shtatë milion euro duke konstatuar se ky është mesazh i keq dhe i shtrenjtë. Gazeta citon kryetarin e komunës Fatmir Gjeka i cili tha se tani topi është tek qeveria “sepse askush nuk mund të jetë mbi të: as individualisht, as familjarisht, ... Read More »

Polin: DUAM QË ÇDO GJË TË JETË E PASTËR LIGJËRISHT

Polin, Sahret Hajdarpasic

Përfaqësuesit e kompanisë së njohur turke “Polin” kanë njoftuar se nuk janë krijuar parakushtet juridike për fillimin e ndërtimit të akva parkut në Shtoj. “Toka është akoma lëndë e kontestit gjyqësor, gjë që në vetvete mban rreziqe të caktuara”, tha për “Vijesti” Sahret Hajdarpashiq. Ai theksoi se në “Polin” e dinë se toka është shtetërore, por nuk mund të neglizhojnë ... Read More »

Polin: PËR SHKAK TË PROBLEMEVE ME TOKËN, SHTYHET FILLIMI I NDËRTIMIT TË AKVA PARKUT

Akva (2)

Drejtori i kompanisë-bijë për Mal të Zi, i kompanisë së njohur turke Polin, Sahret Hajdarpashiq, ka thënë për “Pobjeda” se për shkak të problemeve me tokën është shtyrë fillimi i ndërtimit të qytetit ujor në Shtoj. “Kishim në plan që tërë punën, prej hulumtimit të tokës, punimin e projektit, e deri tek montimi përfundimtar i tërë kompleksit, ta bëjmë deri ... Read More »

Akva park: ÇDO GJË GATI PËR FILLIM TË PUNIMEVE

Akva park, Wave pool

Kompania turke “Polin” është gati që prej nesër t’i fillojë, të ashtuquajturat, punimet hulumtuese, ndërsa njëkohësisht do të punohej në projektin final të ndërtimit të qytetit ujor në Shtoj, shkruan “Pobjeda”. Ajo citon kryetarin e komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka i cili për këtë gazetë tha se mbas vendimit të Ministrisë së financave, situata është bërë akoma më e pastër ... Read More »

Komuna: JAVËN E ARDHSHME KUSHTET UT PËR AKVA PARK

Akva (2)

Në fillim të javës së ardhshme pushteti lokal në Ulqin do të jap kushtet urbanistike-teknike (UT) kompanisë “Ulcinj akva park&Entertainment” për ndërtimin e qytetit ujor në Plazhin e madh, mëson Portali Ul-info. Njëkohësisht kompania turke “Polin”, e cila është “nënë” e kompanisë së përmendur, po bënë projektimin e akva parkut, ndërsa mbas revizionit, do të krijohen të gjithë parakushtet ligjore ... Read More »

Ngjarja e vitit: NËNSHKRUHET MARRËVESHJA PËR NDËRTIMIN E AKVA PARKUT

Akva (2)

Ulqini deri në fund të qershorit të vitit të ardhshëm duhet të fitojë akva parkun më të madh në këtë pjesë të Ballkanit. Marrëveshjen për këtë e nënshkruan sot në kabinetin e kryetarit të komunës së Ulqinit, Fatmir Gjeka dhe Sahret Hajdarpashiq, drejtori ekzekutiv i kompanisë “Ulcinj akva park & Entertainment”, themelues dhe pronar i së cilës është kompania e ... Read More »

Scroll To Top