Sunday , June 7 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Privatizimet

Feed Subscription

Bajraktari: TË SHKËPUTEN KONTRATAT E DËMSHME PRIVATIZUESE PËR HOTELE

Omer Bajraktari

Në redaksinë tonë mbërriti kumtesa e funksionarit të Lëvizjes qytetare Omer Bajraktarit, i cili përndryshe është menaxher i komunës së Ulqinit, e të cilën e përcjellim në tërësi. Kanë kaluar disa vite nga privatizimi i hoteleve të Ulqinit, saktësisht nëntë vite në rastin e hoteleve “Galeb” dhe “Lido”, si dhe 10 vite për hotelin “Mediteran”. Për këtë kohë, për disa ... Read More »

Scroll To Top