Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Qendra per kulture Ulqin

Feed Subscription

„Rasti Kino bahçja“: GJYKATA SUPREME SOLLI VENDIMIN MË 9 PRILL

Kino bahcja, Kino basta, Fama

Gjykata e lartë e Malit të Zi solli vendimin më 9 prill me të cilën refuzon paditë e Mbrojtësit të interesave pronësore ligjore të Malit të Zi, Komunës së Ulqinit dhe NP Qendra për kulturë Ulqin, si dhe Fondit për kompenzim nga Podgorica, të dorëzuar kundër vendimit të Komisionit për ankesa, kthim dhe kompensim Podgoricë me të cilin pasardhsitë e ... Read More »

Draga: PREJ 15 GUSHTIT PROGRAM I PËRDITSHËM

Nail Draga

Drejtori i Qendrës për kulturë dr Nail Draga ka thënë për Portalin Ul-info që prej 15 gushtit për çdo ditë do të organizohen programet në kuadër të manifestimit tradicional “Skena verore”. “Prej asaj ditë e deri më 25 gusht do të kemi për çdo natë programe interesante dramaturgjike, muzikore dhe letrare në Tregun e robërve në Kala”, theksoi ai. Njëkohësisht ... Read More »

Ligjërata e P.Royster në Qendër për kulturë: EDHE ULQINI ËSHTË SHTËPIA IME

1456763_620491234682012_1103737_n

Kryetarja e Qendrës afro-amerikane për hulumtim Paula D. Royster ka mbajtur të enjten në Galerinë e Qendrës për kulturë, ligjëratë në temën “Afrika e shpërndarë – krijimi i një Amerike më të përsosur”. Para sallës së mbushur plotë ajo në mënyrë frymëzuese ka folur për luftën e Zezakëve të SHBA-së për arritjen e të drejtave të veta themelore të njeriut ... Read More »

Në Qendër për kulturë: TË ENJTEN LIGJIRATË E PROFESORESHËS NGA AMERIKA

Kryetarja e Qendrës për hulumtime afro-amerikane Paula D. Royster do të mbaj të enjten, në ora 19, në Galerinë e Qendrës për kulturë, ligjëratë në temën “Afrika e shpërndarë – Krijimi i një Amerike më të përsosur”.Kjo profesoresh e njohur e specializuar në gjenealogji të Zezakëve afro-amerikan tash katër ditë qëndron në Ulqin. Ajo është takuar me Zezakët e mbetur ... Read More »

Scroll To Top