Wednesday , September 30 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Qendra per kulture

Feed Subscription

Qendra për kulturë: ASTRIT SALAJ DREJTOR I RI

Djecije igraliste, Kendi i lojerave 3

Astrit Salaj nga Koalicioni “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” është drejtori i ri i Qendrës për kulturë, mëson Portali Ul-info. Ai deri tani ishte profesor i gjuhës gjermane në gjimnazin privat “Drita” në Ulqin. Salaj në vendin drejtues të Qendrës për kulturë zëvendësojë dr. Nail Dragen nga Forca e re demokratike. Read More »

Qendra për kulturë: ZGJEROHET HETIMI EDHE NË PERIUDHËN E MËPARSHME

Qendra per kulture, Centar za kulturu

Prokuroria shtetërore ka zgjeruar hetimin mbi dhënien me qira të objekteve që i takonin Qendrës për kulturë në Ulqin, para së gjithash Kino bahçes në Ranë, mëson Portali Ul-info. Për këtë arsye deklaratat në polici i dhanë ose janë ftuar ta bëjnë këtë gjë ish anëtarët e Këshillit drejtues të këtij institucioni dhe drejtuesit komunal. Pak kohë më parë drejtori ... Read More »

Prokuroria speciale: FORMOHET LËNDA PËR “KINO BAHÇEN”

Kino bahcja, Kino basta, Fama

Prokuroria shtetërore speciale ka formuar lëndën për rastin “Kino bahçja” në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Kjo hapësirë me vlerë, në breg të detit në Ranë, me dekada ishte në pronësi të Qendrës për kulturë. Në prill të vitit të kaluar Gjykata supreme e Malit të Zi ka vendosur që pasardhësve të sipërmarrësit të dikurshëm Lala Zuber t’i kthejë 676 metër ... Read More »

“Rasti Kino bahçja”: VAZHDON MARRJA NË PYETJE E DËSHMITARËVE

Kino bahcja, Kino basta, Fama

Me kërkesë të Gjykatës themelore në Ulqin, javën e ardhshme do të vazhdojë marrja në pyetje e dëshmitarëve në rastin “Kino bahçja”. Ftesat për të dhënë dëshminë në polici iu dërguan disa këshilltarëve në Parlamentin e Ulqinit dhe ish drejtuesve të NË “Qendra për kulturë” Ulqin, derisa deklaratat më herët i dhanë shumica e ish anëtarëve të Këshillit drejtues të ... Read More »

“Dan” për rastin “Kino bahçja”: HUMBËN PRONËN E VET, DHANË TË HUAJËN ME QIRA

Kino bahcja, Kino basta, Fama

Gazeta ditore “Dan” shkruan se udhëheqësia e Ndërmarrjes publike “Qendra për kulturë” ka publikuar tenderin publik për qiradhënie të Kino bahçes në Ranë nga mesi i majit të këtij viti, gjegjësisht një muaj mbas vendimit të Gjykatës supreme të Malit të Zi. “Me këtë praktikisht udhëheqësia e këtij institucion me vetëdije ka dhënë me qira objektin i cili më nuk ... Read More »

Rasti Kino bahçja: MBAS ZUBERËVE PRONA I KTHEHET EDHE MILLOSHEVIQËVE?

Kino bahcja, Kino basta, Fama

  Mbasi që Gjykata supreme e Malit të Zi solli vendimin përfundimtar për kthimin e 676 metër katror në zonën e ish Kino bahçes në Ranë pasardhësve të familjes së Lala Zuberit, për arsye se kjo hapësirë nuk është shfrytëzuar për atë çfarë është dedikuar, për të njëjtën arsye kthimin e pronës e kërkon edhe familja Millosheviq. Ato kërkojnë pronën ... Read More »

Scroll To Top