Sunday , March 29 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Qeveria e Malit te Zi

Feed Subscription

Qeveria: SEZONI TEJKALOI TË GJITHË PRITSHMËRITË

Vlada Crne Gore

Qeveria e Malit të Zi ka konstatuar dje se, në bazë të të dhënave me të cilat disponon, rezultatet e deritashme të sezonit tejkalojnë të gjithë pritshmëritë, me numër rekord të mysafirëve. “Qeveria ka ngarkuar të gjithë organet kompetente të administratës që të angazhohen shtesë në mënyrë që këtë trend pozitiv i sezonit të mbahet edhe në periudhën  ardhshme, kur ... Read More »

Qeveria: NP “PARQET NACIONALE” DO TË MARRIN NË MENAXHIM KRIPOREN

Vlada, Qeveria

Në mbledhjen e Qeverisë së Malit të Zi të enjten duhet të bihet vendimi që menaxhimi i Kripores ti besohet Ndërmarrjes publike “Parqet nacionale të Malit të Zi”, mëson Portali Ul-info. Qeveria vendosi ta bëjë këtë hap meqenëse zona e Kripores është pronë shtetërore, kështu që, deri sa mos të përfundojë procesi gjyqësor, këtë hapësirë do ta menaxhojë vetëm ndërmarrja ... Read More »

Qeveria: GARANCIONET SHTETËRORE PËR KOMUNË TË ULQINIT

Qeveria e Malit te Zi, Vlada Crne Gore

Qeveria malazeze të enjten ka shqyrtuar dhe miratuar Informatën  mbi gjendjen e financave publike në nivel lokal. Duke marrë parasysh problemet e grumbulluara financiare, Qeveria vendosi që vetëqeverisjeve lokale, ndër të cilat është edhe komuna e Ulqinit, ti mundësojë arritjen e marrëveshjeve për dhënien e garancive shtetërore, duke u siguruar me mjetet e Fondit egalizues, për kreditë e dedikuar për ... Read More »

Sindikalistët e Otrantit: DO T’JA THEMI TË GJITHA MINISTRES KOVAÇEVIQ

Strajk, Otrant, Greva

Drejtuesit e Sindikatës së hotelit “Otrant” kanë thënë se së shpejti do të njoftojnë ministren e punës dhe e përkujdesit social Zorica Kovaçeviq me pozitën jashtëzakonisht të vështirë në të cilën gjenden. Ato kërkojnë nga Qeveria e Malit të Zi dhe anëtarja e kabinetit të kryeministrit Millo Gjukanoviq që t’ju ndihmojë në realizimin e të drejtave ligjore sepse, siç vlerësuan, ... Read More »

Qeveria: MBROJTJE SPECIALE PËR GJASHTË LOKALITETE NË ULQIN

Qeveria e Malit te Zi, Vlada Crne Gore

Qeveria e Malit të Zi ka publikuar listën me 32 zona potenciale Emerald të cilët kanë nevojë për mbrojtje speciale, në radhë të parë të botës bimore dhe shtazore. Në listë të zonave potencialisht të mbrojtura, e cila është publikuar në faqen e Këshillit të Europës, gjenden edhe gjashtë lokalitet në komunë të Ulqinit: Plazhi i madh, Kriporja, Liqeni i ... Read More »

Qeveria: APROVOHEN MJETET PËR AKTIVITETET NË KRIPORE

Vlada, Qeveria

Javën e ardhshme do të fillojë zgjidhja konkrete e problemit në Kripore, ndërsa Qeveria e Malit të Zi në mbledhjen e djeshme për këto aktivitete të domosdoshme ka ndarë 80 mijë euro. Në tërë këtë punë është e kyçur edhe Gjykata ekonomike, sepse në Kripore po implementohet procesi i falimentit. Në informatën të cilën dje e miratoi kabineti i Millo ... Read More »

Komuna e Ulqinit: AUTOSTRADA TË HYJË NË MAL TË ZI PRANË ZOGAJSH

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Të gjithë partitë politike të përfaqësuara në Parlamentin e Ulqinit kanë arritur konsensus që ti dërgojnë organeve shtetërore propozimin që autostrada Adriatik-Jon të hyjë në Mal të Zi nga pjesa jugore e Liqenit të Shasit, dhe pastaj nëpër fshatrat Zogaj dhe Goranë të vazhdojë për Tivar. Siç mëson Portali Ul-info, në letrën dërguar Qeverisë dhe Ministrisë së komunikacionit dhe detarisë ... Read More »

Gjykata ekonomike: NDËRPRITET PROCESI PËR KRIPORE, PRITET QËNDRIMI I QEVERISË

Solana Ulcinj

Në Gjykatën ekonomike në Podgoricë është ndërprerë procesi në kontestin i cili është iniciuar në bazë të padisë së Kripores “Bojo Sekuliq” kundër shtetit. “Eurofondi” i cili drejton këtë kompani ka kërkuar që t’i pranohet e drejta e pronësisë ose ti paguhen 200 milion euro. Kjo do të varet nga qëndrimi i Qeverisë se a është dhe në cilën pjesë ... Read More »

Qeveria: TË DHËNAT PËR PRIVATIZIMIN E HTP “RIVIERA E ULQINIT SEKRET”!?

Vlada, Qeveria

Këshilli për privatizim dhe projekte kapitale i Qeverisë së Malit të Zi solli vendimin për përcaktimin e shkallës së fshehtësisë për të dhënat e dokumentacionit tenderik dhe ofertave të dhëna për privatizimin e 13 ndërmarrjeve publike në Mal të Zi, duke përfshirë këtu edhe NHP “Riviera e Ulqinit”, transmeton “Dan”. Qasje e të dhënave lidhur me privatizimin e këtyre kompanive ... Read More »

Scroll To Top