Sunday , February 23 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: riviera e Ulqinit

Feed Subscription

Ulqin: NË DY DITËT E ARDHSHME FORUMI REGJIONAL PËR ARSIM

hotel-olimpik

Shkolla e lartë për turizëm dhe menaxhim nga Konjici (Bosnja dhe Hercegovina) me përkrahjen e Ministrisë federale të arsimit dhe shkencës të këtij shteti, e në partneritet me Ndërmarrjen hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit” dhe Komunën e Ulqinit, organizon “Forumin regjional Bolonja”, të parin me radhë. Siç transmeton “Pobjeda”, temë e këtij tubimi i cili do të mbahet në dy ditët ... Read More »

Zec: KËTË VIT NUK DO TË SHITET “RIVIERA E ULQINIT”

Radomir Mikan Zec

Drejtori ekzekutiv i Ndërmarrjes hoteleriko-turistike “Riviera e Ulqinit” Radomir-Mikan Zec ka deklaruar se është çuar dorë nga shitja në tender e pronës së kësaj kompani në këtë vit. “Prona e kompanisë tonë është “sulmuar” dhe problemin duhet ta zgjidh komisioni për restitucion dhe gjykatat”, tha ai për “Pobjeda”. Zec shprehu pritshmërinë se sezoni i ardhshëm në NHP “Riviera e Ulqinit” ... Read More »

Në kompanitë e Ulqinit: REVIZORËT SHTETËROR PRONARË TË AKSIONEVE

Institucioni shteteror i revizionit, Drzavna revizorska institucija, Branislav Radulovic

Anëtarët e Senatit të Institucioni shtetëror të revizionit kanë lajmëruar pronën dhe të ardhurat ku shihet qartë që kanë aksione në ndërmarrjet e Ulqinit. Kështu, për shembull, Dragisha Peshiq dhe Nikolla Kovaçeviq kanë njoftuar se posedojnë aksionet në Ndërmarrjen hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit”, gjersa Branisllav Radulloviq në kartonin e vet pronësor ka shkruar se ka aksione në Kriporen e Ulqinit. ... Read More »

Deri në fund të vitit: TENDERI PËR NHP “RIVIERA E ULQINIT”

Riviera e Ulqinit, Ulcinjska rivijera

Kryetari i Komisionit tenderik Branko Vujoviq ka thënë se Këshilli për privatizim ka iniciuar hapësirën për përgatitjen e dokumentacionit tenderik për privatizimin e Ndërmarrjes hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit”. “Meqë prej më herët kemi këshilltar për këtë privatizim, presim që deri në fund të vitit do të shpallim, gjegjësisht rinovojmë tenderin për këtë ndërmarrje hotlerike”, tha ai për “Pobjeda”. Rreth 62 ... Read More »

Bilanci turistik: REZULTATET MË TË MIRA NË 25 VITET E FUNDIT

Plazhi i madh, Velika plaza

Në dhjetë muajt e parë të këtij viti në rivierën e Ulqinit zyrtarisht janë regjistruar 1.035.000 fjetje, gjë që është rezultati më i mirë në 25 vitet e fundit. Ky rezultat është për rreth tre për qind më i mirë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar kur janë regjistruar një milion fjetje. Mbi 80 për qind e fjetjeve ... Read More »

Postsezoni: SOT U MBYLL HOTELI “OLIMPIK”

Riviera e Ulqinit, Ulcinjska rivijera

Mbas gjashtë muajsh punë hoteli “Olimpik”, i cili punon në kuadër të Ndërmarrjes hoteleriko-turistike “Riviera e Ulqinit”, sot mbylli dyert e veta. Sipas fjalëve të drejtorit të këtij objekti Bojan Gjakonoviq, sezoni i sivjetmë ishte shumë i suksesshëm. Ai shtoi se hoteli prapë do të hapet në dhjetor, kur do të pres skuadrat sportive nga vendi dhe regjioni të cilët ... Read More »

Zec: SEZONI MË I MIRË NË 20 VITET E FUNDIT

Radomir Mikan Zec

Drejtori i Ndërmarrjes hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit” Radomir-Mikan Zec ka deklaruar se kjo sezon është më e mira në 20 vitet e fundit. “Sot nuk kemi krevate të lira. Me të hyrë në shtator numri i mysafirëve do të bie pak,  kështu që sezonin do ta përfundojmë me 70 për qind të kapaciteteve të mbushura në Plazh të madhe dhe ... Read More »

Sezoni: VALA E RE E TURISTËVE PUSHTOI RIVIERËN E ULQINIT

Saranda Beach

Të shtunën vala e re e mysafirëve ka pushtuar rivierën e Ulqinit, kështu që prapë janë mbi 100 mijë. Kolonat e makinave me nga disa kilometra të cilët kthehen nga Plazhi i madh janë dëshmia më e mirë për këtë pohim. Disa ditë më herët numri i turistëve ra gjë që shpjegohet me “vrimën” tradicionale të korrikut. Punëtorët turistik shpresojnë ... Read More »

NHT “Riviera e Ulqinit”: PËR GJASHTË VITE JANË INVESTUAR DY MILION EURO

Drejtori ekzekutiv i Ndërmarrjes hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit” Radomir-Mikan Zec ka deklaruar se ky sezon do të jetë shumë i suksesshëm. Ai për “Pobjeda” tha se në gjashtë vitet e kaluara është investuar rreth dy milion euro në përmirësimin e ofertës në këtë ndërmarrje më të madhe turistike në Ulqin. “Para shtatë vitesh në objektet e Plazhit të madh në ... Read More »

NHP „Riviera e Ulqinit“: HAPET BEACH BAR-i MODERN

Fatmir Gjeka, Mikan Zec

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka dhe drejtori ekzekutiv i Ndërmarrjes hotelerike-turistike „Riviera e Ulqinit“ Radomir-Mikan Zec solemnisht kanë hapur mbrëmë bar-in ekskluziv në plazhin e hotelit „Belvi“. „Ky është bar-i i plazhit më modern në Ulqin dhe ka vlerën prej rreth 300 mijë euro“, tha Zec. Gjeka shprehu kënaqësin që në këtë mënyrë është përmirsuar oferta e kësaj ... Read More »

Scroll To Top