Thursday , October 22 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Rudolf Elezoviq

Feed Subscription

Policia: ELEZOVIQ NË KRYE TË DEPARTAMENTIT PËR PARANDALIMIN E KONTRABANDËS

Rudolf Elezoviq

Ish shefi i policisë së Ulqinit Rudolf Elezoviq pak kohë më parë është emëruar për drejtuesin e Departamentit për parandalimin e kontrabandës dhe të gjithë llojet e krimit kufitar dhe ndërkombëtarë në Njësinë e policisë kufitare Tivar, mëson Portali Ul-info. Kompetencë e tija janë dhe mbikëqyrja dhe kontrolli i kufirit shtetëror në Portin e Tivarit, kalimet kufitare Sukubinë dhe Tivar, ... Read More »

Policia: ELEZOVIQ NË POLICINË KUFITARE

Rudolf Elezoviq

Ish shefi i Policisë së Ulqinit Rudolf Elezoviq do të caktohet në policinë kufitare, shkruan Dan. Kjo gazetë shkruan që do të shpallet konkursi për shefin e policisë së Ulqinit. Shefi aktual Sead Gjozoviq mbas shkarkimit të Elezoviqit ka marrë këtë funksion si ushtrues detyre. Read More »

Policia: GJOZOVIQ NË VEND TË ELEZOVIQIT

Rudolf Elezoviq

Komisari i pavarur policor Sead Gjozoviq do të jetë shef i ri i policisë së Ulqinit, mëson Portali UL-info. Ai do ta zëvendësojë në atë vend Rudolf Elezoviqin, i cili për gjashtë vite ishte drejtues i policisë së Ulqinit. Gjozoviq ka përfunduar akademinë ushtarake dhe deri në vitin 1999 ishte ushtarak aktiv, kur kaloi në Ministrinë e punëve të brendshme ... Read More »

Pobjeda: MANDARINAT E ULQINIT UDHËTOJNË NË RUSI

Mandarina

“Deri në fund të vitit 30 kamion të mëdhenj me mandarina do të importohen në Rusi. Mandarinat e Ulqinit shiten edhe në tregun e Malit të Zi, Serbisë dhe Shqipërisë. Së shpejti mandarinat e Ulqinit do të eksportohen edhe në Ukrainë”, tha për “Pobjeda” Rudolf Elezoviq, kryetari i shoqatës “Agrumi”. Kjo shoqatë mbledh rreth 70 për qind të prodhuesve të ... Read More »

„Dan”: HETIM NDAJ SHEFAVE TË POLICISË SË ULQINIT

Policia Ulqin, Policija Ulcinj

Prokuroria e Ulqinit ka pranuar padinë penale të cilën e nisi grupi i qytetarëve që udhëheqësit dhe punonjësit e policisë me vite në mënyrë të paligjshme kanë marrë mjete nga qytetarët dhe ndërmarrjet, shkruan “Dan”. Padia, siç theksohet, është pranuar ndaj shefit të policisë Rudolf Elezoviq, ndihmës komandantin Boro Gjukanoviq dhe inspektorit Radmilo Smoloviq. Ata në prokurori kanë mohuar veprën ... Read More »

Policia nën hetim: MERRNIN PARA NGA INSTITUCIONET, AFARISTËT DHE QYTETARËT

Policia Ulqin, Policija Ulcinj

Prokuroria themelore shtetërore në Ulqin kontrollon se a janë pasuruar vite me radhë udhëheqësit dhe punonjësit e stacionit të policisë në këtë qytet në llogari të qytetarëve, mëson “Vijesti” nga Prokuroria e lartë shtetërore. Mbas kontrollit ato do të vlerësojnë se a ka në punët e udhëheqësve të policisë së Ulqinit dhe punonjësve të saj elemente të veprave penale për ... Read More »

Scroll To Top