Friday , August 23 2019
Lajmi i fundit

Tag Archives: Sabri Salaj

Feed Subscription

Këshilltari i Forces Salaj: MOS LEJONI QË KRIPOREN TA DREJTOJNË “PARQET NACIONALE”

Sabri Salaj

Në profilin e vet në FB këshilltari i Forcës së re demokratike në Kuvendin komunal të Ulqinit Sabri Salaj ka publikuar këtë postim: Dhënia në menaxhim e Kripores, Parkut Kombëtar dëshmon edhe njëherë se Komuna e Ulqinit më ndërmarrjet e veta është thjesht spektator në këto procese nëpër të cilët po kalon menaxhimi i aseteve kombëtare dhe qytetare të Komunës ... Read More »

Këshilltari S.Salaj: SFIDA TË MEDHA – REFORMA APO KTHIMI I MANDATIT

Sabri Salaj

Marrëveshja ndërmjet subjekteve politike shqiptare, për qeverisjen lokale në Ulqin, është një marrëveshje të cilën po ta shohësh në parim dhe përmbajtje meriton të vlerësohet. Por nëse i bëjmë një analizë realizimit të pikave të kësaj marrëveshje gjatë vitit të parë të qeverisjes lokale, lehtë mund të konstatohet se ka shumë pak apo aspak çështje të dakorduara e të realizuara ... Read More »

S.Salaj: NISHANI RESPEKTON AMANETIN E YMER PRIZRENIT

Sabri Salaj

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, shkelqësia e tij, Bujar Nishani, nesër do vizitojë Ulqinin, qytetin e lashtësisë, krenarisë, simbolin e dashurisë, paqës e lirisë. Pjesë e axhendës së tij nën organizimin e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi do jetë ceremonia e vendosjes së kurorës më lule pranë vorrit të Ymer Prizrenit, njërit ndër figurat më të larta ... Read More »

B.L.Katërkollë: SANOHET ZYRA DHE HAPET NË SHËRBIM TË QYTETARËVE

IMG_2491 (1)

Pas përfundimit më sukses të sanimit të zyrës dhe krijimit të kushteve teknike për punë, Bashkësia Lokale Katerkollë lajmëron qytetarët se zyrja do jetë e hapur dhe në shërbim të tyre si dhe orari i punës  së shpejti do bëhet publik në faqen zyrtare të facebook-ut të B.L.Katërkollë. Poashtu këto ambiente do jenë në shërbim të çdo organizate joqeveritare, që ... Read More »

BL Katërkollë: SHASI NUK ËSHTË DEVASTUAR

Kalaja e Shasit, Stari grad Sas

Bashkësia Lokale Katërkollë në lidhje më lajmin e publikuar në portale elektronike për devastimin e zonës arkeologjike të Qytetit të Vjetër të Shasit, ku u lajmërua marrja e gurëve nga muret rrethues të qytetit,njofton se është lajmëruar menjëherë Policia Komunale. “Më datë 14.01.2015, Kryeshefi i Policisë Komunale së bashku më dy inspektorë si dhe përfaqësuesit e B.L.Katërkollë kanë konstatuar se ... Read More »

S.Salaj: TË DREJTAT E PAKICAVE SERBE NË KS – MODEL NË RAJON

Sabri Salaj

Këshilltari i Forcës së re demokratike në Kuvendin komunal, Sabri Salaj, me anë të një postimi në FB, bëri krahasimin e përfaqësimit të pakicës serbe në qeverinë e porsaformuar të Republikës së Kosovës, me përfaqësimin momental të faktorit politik shqiptar në Mal të Zi. “Pakica serbe më 4% të popullsisë së përgjithshme të Kosovës, në kabinetin e ri të Qeverisë ... Read More »

BL Katërkollë: KËRKESË E DREJTUAR KRYETARIT GJEKA

Sabri Salaj

Lënda: Çeshtja e ujrave të prronit që kalon përmes Anës së Malit Duke parë se jemi duke u afruar stinës së dimrit, problemi që shfaqet çdo vit dhe tashmë është kthyer në një rrezik për jetën e banorëve të pjesës më të madhe të Anës së Malit, nga vërshimi i ujrave nëpërmjet prronit që vjen nga Milla e deri në ... Read More »

SABRI SALAJ: Presionet ndërkombëtare – ÇËSHTJA E ULQINIT (7)

Sabri Salaj

Më 20 shtator erdhi flota në Ulqin, ku qëndroi dy muaj në gatishmëri për të ndërhyrë në zgjidhje të çështjes së Ulqinit, në rast se Porta e Lartë nuk do ta zgjidhte. Presioni ndërkombëtar që iu bë këtij qyteti të vogël bëri jehonë të madhe në të gjithë botën. Vendosmëria e shqiptarëve në mbrojtje të trojeve të tyre tregonte se ... Read More »

Scroll To Top