Thursday , October 1 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Safet Beci

Feed Subscription

Komuna: KONTROLLORI BECI JEP DORËHEQJEN

Safet Beci

Kontrollori në Komunë të Ulqinit nga radhët e opozitës Safet Beci ka dhënë sot dorëheqje në këtë funksion, mëson Portali Ul-info. Nga Lëvizja qytetare URA më herët është paralajmëruar se kontrollorët nga radhët e tyre deri në fund të kësaj jave do të japin dorëheqje nga funksionet e veta në të cilët u zgjodhën në bazë të marrëveshjes për formimin ... Read More »

Beci: ASNJË PUNËSIM NË PAJTIM ME LIGJIN NUK DO TË REFUZOHET

Safet Beci

Në redaksinë tonë mbërriti kumtesa e funksionarit të Lëvizjes qytetare URA dhe ndihmës sekretarit për financa me kompetenca të veçanta Safet Becit, të cilën e përcjellim në tërësi.  Për arsye të përhapjes gjithnjë e më të shpeshtë të dezinformatave dhe manipulimeve nga ana e qeverisjes lokale lidhur me punësimin e punëtorëve në kohë të caktuar dhe pacaktuar në komunë të ... Read More »

Ligji: KOMPETENCAT E GJËRA PËR KONTROLLORIN BECI

Safet Beci 1

Kontrollori në Komunë të Ulqinit në emër të “treshes opozitare”, funksionari i URA-së Safet Beci, do të ketë kompetenca shumë të gjëra. Sipas dispozitave të Ligjit për implementimin e marrëveshjes për krijimin e kushteve për zgjedhje të lira dhe fer, Beci do të ketë detyrë të përcjellë dhe kontrollojë përdorimin e resurseve të komunës ku përfshihen: mjetet e buxhetit të ... Read More »

Emërimet: BECI KONTROLLON KOMUNËN E ULQINIT

Safet Beci

Në emër të “treshes opozitare” e cila nënshkroi Marrëveshjen për organizim të zgjedhjeve të lira dhe drejtë, kontrollor në Komunë të Ulqinit do të jetë funksionari i URA-së Safet Beci, mëson Portali Ul-info. Beci deri para pak kohësh kryente funksionin e nënkryetarit të Komunës së Ulqinit. Sipas dispozitave të Marrëveshjes, ai në Sekretariatin për financa dhe buxhet do të ketë ... Read More »

Komuna: BECI DHE BAJRAKTARI DHANË DORËHEQJE

Omer Bajraktari - URA

Mbas vendimit të Këshillit komunal të Lëvizjes qytetare URA të lëshojë koalicionin qeverisës në Ulqin, vijuan hapat konkret të funksionarëve të kësaj parti në pushtetit ekzekutiv. Dorëheqje nga funksioni i nënkryetarit dhe menaxherit të Komunës së Ulqinit dhanë sot Safet Beci dhe Omer Bajraktari. Me këtë formalisht ka pushuar së ekzistuari koalicioni qeverisës në këtë komunë, i cili është formuar ... Read More »

Beci: KOLEGU MAVRIQ MË NË FUND FOLI ME NDIHMËN E BIOENERGJISË

Safet Beci 1

Në redaksinë tonë mbërriti kjo kumtesë e nënkryetarit të Komunës dhe anëtarit të Këshillit qendror të URA-së Safet Becit. Duhet pranuar që grupimin politik URA dhe mua personalisht na tronditi rëndë kumtesa e funksionarit të Forcës Ardian Mavriqit. Posaçërisht kur e dijë se çfarë autoritetit dhe popullaritetit gëzon ky njeri në qytet, por edhe në partinë e vet. Tani jam ... Read More »

BECI: NUK JEMI MË PJESË E PUSHTETIT LOKAL, SJELLJA E FORCËS SKANDALOZE

Safet Beci 1

Funksionari i lartë i Lëvizjes qytetare URA dhe nënkryetari në largim i Komunës së Ulqinit Safet Beci tha se kjo parti nuk është më pjesë e pushtetit lokal. “Pushteti nuk funksionon, institucionet janë paralizuar, e çka është më e keqja nuk shoh që dikush merakoset rreth kësaj. Ndoshta kjo lloj situate, mbas të gjithave, na është bërë normale. Thjeshtë e ... Read More »

Beci: NËN MASKËN E PATRIOTIZMIT, PARTITË SHQIPTARE IA JAPIN ULQININ PDS-SË

Safet Beci 1

Anëtari i Këshillit qendror të Lëvizjes qytetare URA Safet Beci ka dhënë deklaratë për opinion të cilën e përcjellim në tërësi. Situata aktuale politike në Komunë të Ulqinit është plotë paradokse dhe palogjikshmëri. Pas nënshkrimit të iniciativës për votimin e mosbesimit të kryetarit të Komunës Fatmir Gjeka nga ana e Forcës, të cilën e drejton Nazif Cungu, si dhe të ... Read More »

Dita e policisë: GJEKA DHE BECI URUAN GJOZOVIQIN

reg-ulcinjska-policija

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka dhe nënkryetari Safet Beci uruan sot festën shefit të Policisë së Ulqinit Sead Gjozoviq dhe bashkëpunëtorët e tij. Ato falënderuan policinë për bashkëpunimin korrekt sidomos gjatë sezonit turistik. Dy tetori në Mal të Zi shënohet si Dita e Ministrisë së punëve të brendshme. Read More »

Beci: ULQINI SHEMBULL I MULTIKULTURALIZMIT DHE SIGURISË

Safet Beci 1

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Safet Beci ka pranuar të enjten pjesëmarrësit e seminarit “Shkolla verore për politikat e sigurisë”. Ky tubim mblodhi përfaqësuesit eminent të qeverisjeve lokale, sektorit civil dhe medieve nga Shqipëria, Serbia dhe Kosova të cilët katër ditë pasuronin dijet e veta në fushën e sigurisë. Nënkryetari Beci shprehu kënaqësinë që Ulqini është shembull për diçka të ... Read More »

Scroll To Top