Saturday , October 24 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Selim Resulbegoviq

Feed Subscription

Ulqin: TË PREMTEN KUVENDI THEMELUES I SOCIALDEMOKRATËVE

Socijaldemokrate Ulcinj,

Në Sallën e madhe të Komunës së Ulqinit të premten, me fillim në ora 19, do të mbahet Kuvendi themelues i Këshillit komunal të Socialdemokratëve (KK SD) Ulqin, mëson Portali Ul-info. Në këtë tubim, siç është paralajmëruar, do të marrin pjesë drejtuesit e kësaj partie më të re politike në Mal të Zi. Në krye të Këshillit iniciues të kësaj ... Read More »

SD Ulqin: ZGJIDHET KRYETARJA E FORUMIT TË GRUAS

Socijaldemokrate Ulcinj,

Në mbledhjen e Këshillit iniciues të Forumit të gruas të Socialdemokratëve (SD) Ulqin, e cila u mbajt të premten, u zgjodhën anëtaret e këtij trupi. Siç mëson Portali Ul-info, për koordinatore u përzgjodh ekonomistja e diplomuar Dijana Vukçeviq. Në formimin e Këshillit iniciues ishte i pranishëm edhe anëtari i Kryesisë së SD Selim Resulbegoviq. Read More »

Resulbegoviq: SHUMË NA KUSHTON MENÇURIA E VONUAR

Selim Resulbegoviq, Selim Resulbegovic

Pronari i studios arkitektonike “Ital design” Selim Resulbegoviq ka deklaruar se është i kënaqur me vendimin e Komisionit shtetëror për kontroll të proceseve të prokurimeve publike i cili ka miratuar ankesën e tij rreth konkursit të Zgjidhjes arkitektonike-urbanistike për Ranë. Në këtë konkurs punimi i Resulbegoviqit është vlerësuar si më i miri për lokalitetin Rana 3, i cili përfshinë edhe ... Read More »

Socialdemokratët: HAPET ZYRA NË ULQIN

SD 2

Socialdemokratët e Malit të Zi, në prani të, siç thuhet, numrit të madh të anëtarëve, simpatizuesve dhe mysafirëve, kanë hapur zyrën në Ulqin, pak kohë mbas formimit të këshillit iniciues. Në hapjen solemne ishte i pranishëm edhe koordinatori i Socialdemokratëve të Malit të Zi Ivan Brajoviq, si dhe funksionarët e lartë të partisë Miqo Orlandiq, Jusuf Kalamperoviq dhe dr Gjorgje ... Read More »

Ish anëtarët e PSD-së: KËSHILLI INICUES I PARTISË NË THEMELIM

Selim Resulbegoviq, Selim Resulbegovic

Selim Resulbegoviq është zgjedhur për koordinator të Këshillit iniciues të ish anëtarëve të Partisë socialdemokrate të Malit të Zi në mbledhjen e mbajtur mbrëmë në Ulqin, shkruan “Vijesti”. Në mbledhjen e njëjtë për sekretar teknik u zgjodh Alldina Nikoçeviq dhe 15 anëtarë të këshillit iniciues të, siç thuhet, “partisë në themelim”. Në kumtesë shtohet se të mirëseardhur në radhët e ... Read More »

PSD Ulqin: SELIMI PËR IVANIN, SKENDERI PËR RANKON

Brajovic, Krivokapic

Të enjten mbrëma këshilli i PSD-së së Ulqinit ka mbajtur konventën në të cilën janë zgjedh delegatët e Kongresit të VIII dhe është miratuar lista e kandidatëve për anëtarët e Këshillit qendror nga Ulqini. Sipas fjalëve të kryetarit të Këshillit Selim Resulbegoviq, disa kandidat për vendin e kryetarit të PSD-së së Malit të Zi mundet vetëm të forcojë kapacitetin demokratik ... Read More »

Resulbegoviq dhe Zenka: GJEST I MIRË RRETH QYTETARËVE TË NDERIT TË ULQINIT

Rama, Vujanovic, Gjeka, Thaci

Partia socialdemokrate e Malit të Zi ka deklaruar se dhënia e shpërblimit qytetarë nderi të Ulqinit për kryeministrin shqiptar Edi Rama dhe zëvendëskryeministrin e Kosovës Hashim Thaçin është gjest i mirë i komunës së Ulqinit ndaj njerëzve më të rëndësishëm nga regjioni. “Mendoj se ky është kontribut i madh për marrëdhëniet e Malit të Zi me Shqipërinë dhe Kosovën. Shkëmbimi ... Read More »

Komuna: NË DHJETOR TENDERI PËR NDRIÇIMIN E KALASË

Franco Ferrara

Në fillim të dhjetorit duhet të shpallet tenderi për ndriçimin e Kalasë, projekti të cilin komunës së Ulqinit do të ja punojë falas mjeshtri i fotografisë dhe skenografisë nga Italia Franko Ferara, mëson Portali UL-info. Është planifikuar që projekti të realizohet në dy pjesë, ndërsa për sezonin e ardhshëm të ndriçohet pjesa jugore dhe lindore e këtij objekti monumental. Ferara, ... Read More »

PSD: ULQINIT I NEVOJITEN SPITALET DHE FAKULTETET E SPECIALIZUARA

Drejtuesit e Këshillit komunal të Partisë socialdemokrate në Ulqin Selim Resulbegoviq dhe Skender Elezagiq kanë dërguar vërejtjet përpunuesve të Planit hapësinor-urbanistik në të cilët, përveç tjerash, theksojnë që në Ulqin duhet parashikuar funksionet e karakterit regjional. “Ato i takojnë si qendër me rëndësi regjionale (së bashku me Tivarin) dhe sipas Planit hapësinor të shtetit të Malit të Zi”, pohojnë Resulbegoviq ... Read More »

Dorëheqja në klubin e PSD-së: KASNECI NË VEND TË RESULBEGOVIQIT

Ardi Kasneci

Kryetari i Këshillit komunal të Partisë socialdemokrate në Ulqin Selim Resulbegoviq ka dhënë dorëheqje në funksionin e këshilltarit. Sipas renditjes në listën zgjedhore të PDS-së Resulbegoviqin do ta zëvendësojë profesori Ardian Kasneci. Pritet që për këtë zëvendësim të këshilltarëve nga radhët e socialdemokratëve Komisioni komunal zgjedhor të jap mendim pozitiv. PSD-ja në Kuvendin lokal ka dy këshilltar. Shef i klubit ... Read More »

Scroll To Top