Friday , July 19 2019
Lajmi i fundit

Tag Archives: Selim Resulbegoviq

Feed Subscription

Zenka: KOALICIONI I RI JOPARIMOR

Mehmed Zenka, Beqir Zati

Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar që koalicioni i pushtetit të ri në Ulqin të cilin e përbëjnë „Bashkë për të ardhmen e Ulqinit“, Forca e re demokratike dhe Mali i Zi Pozitiv është joparimor. „Miqtë e vjetër janë edhe në pushtet të ri. Çmos kanë folur njëri për tjetrin gjatë fushatës parazgjedhore, ndërsa tani rrinë ... Read More »

PSD: TË GJITHA LOJRAT JANË LUAJTUR

Drejtuesit e Partisë socialdemokrate në Ulqin kanë shprehur besimin që së shpejti do të zgjidhet çështja e koalicionit të ardhshëm qeverisës në këtë komunë. “Mendoj që të gjitha lojërat janë luajtur. Besoj në negociatat e PSD-së, PDS-së (DPS), UDSH dhe PD. Simbioza e dy partive qytetare dhe dy shqiptare është opsioni më i mirë për Ulqin”, tha për “Pobjeda” kryetari ... Read More »

Nrekiq: DO TË KETË PUSHTET MBAS RAUNDIT TË DYTË TË NEGOCIATAVE

Kryetari i Këshillit komunaë të Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq ka shprehur bindjen që Ulqini së shpejti do të fitoj pushtet të ri. “Presim takimin e partive shqiptare dhe përgjigjen përfundimtare. Mendoj që nuk do të vij deri tek marrëveshja e tyre”, tha ai për “Dnevne novine”. Sipas fjalëve të tija, nuk është mirë që disa individ për shkak ... Read More »

Resulbegoviq dhe Zenka: BESOJMË NË MARRËVESHJE ME PDS

Kryetari i Këshillit komunal të PSD Selim Resulbegoviq ka deklaruar që për atë parti opsioni më real është koalicioni me PDS, UDSH dhe koalicionin e Fatmir Gjekes. “Besoj që në ditët e ardhshme do të merremi veshtë për koalicionin e partive qytetare dhe nacionale. Mendoj që kjo është zgjidhje më e mirë se sa propozimi që pushtetin ta formojnë partitë ... Read More »

Nrekiq mbas raundit të pare të negociatave: GJITHÇKA PO SHKON MIRË

Negociatat për formimin e koalicionit në Ulqin janë zhvilluar në atmosferë të mirë, tha për Antena M njeriu i parë i PDS të Ulqinit Loro Nrekiq mbas raundit të parë të negociatave i cili mbaroj mbrëmë vonë. Partia demokratike e socialistëve filloi dje negociatat për formimin e pushtetit në Ulqin. Nrekiq u takua dje me liderin e Forcës Nazif Cungu, ... Read More »

Resulbegoviq: RRITJA E MIRËBESIMIT NË PARTITË QYTETARE

Kryetari i Këshillit komunal të Partisë socialdemokrate në Ulqin Selim Resulbegoviq ka deklaruar që strehimi i fundit i humbësit, deri dje partisë më të madhe shqiptare në pushtet, është kapja për shkumë të detit dhe loja me ndjenjat nacionale të qytetarëve të Ulqinit, dhe më gjerë, gjë që është shumë e dëmshme, duke u nisur nga fakti i tolerancës dhe ... Read More »

“Vijesti”: MILLOSHEVIQ KOT PROVOJ TA BINDI GJEKEN

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Përfaqësuesit e partive politike nga Ulqini të cilët janë në koalicion me PDS-në në nivel shtetëror, me përjashtim të Forcës, janë takuar dje në Tivar me drejtorin politik të kësaj parti Tarzan Millosheviqin me tentim që mbas zgjedhjeve të së dielës të bëjnë shumicën dhe të marrin pushtetin. Në atë tubim, siç shkruajnë “Vijesti”, përveç Millosheviqit, ishin dhe lideri i ... Read More »

Resulbegoviq për “Vijesti”: HAJDINAGA LEGALIZOI PRONËN E CUNGUT

Nënkryetari i komunës së Ulqinit Selim Resulbegoviq ka thënë për “Vijesti” që kryetari I komunës Nazif Cungu është dashur të mbroj pronën e shtetit, e jot a kthej në parkun e vet. “Cungu si kryetar komune kishte mundësi të ndryshoj vendimin e paraardhësit të tij dhe Studimin e lokacionit ta drejtoj kryesisht në pronën e vet. “Ai se bëri një ... Read More »

Resulbegoviq: QËNDROJ PAS POHIMEVE TË VETA RRETH SHASIT

Selim Resulbegoviq, Selim Resulbegovic

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Selim Resulbegoviq ka deklaruar që qëndron tel të gjithë pohimet e veta rreth Studimit të lokacionit për Shas të cilat të shtunën në mbrëmje i ka thënë gjatë debatit televiziv. “Me përfshirjen e pronës komunale, gjegjësisht shtetërore, në Studimin e lokacionit njeriu i parë i qytetit Nazif Cungu ka dëshmuar që prioritet i ka interesat ... Read More »

Abazoviq mbi akuzat reciproke të drejtuesve të komunës: TË REAGOJ PROKURORIA

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq ka deklaruar që prokuroria duhet të reagoj mbasi që të shtunën kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu dhe nënkryetari i komunës Selim Resulbegoviq kanë thënë akuza të rënda reciproke. “Mbas debatit televiziv askush normal nuk duhet të ketë dyshime mbi ndodhitë në majën e pushtetit komunal. Ky është skandal i pabesueshëm ... Read More »

Scroll To Top