Tuesday , June 2 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Shkollat ne gjuhen shqipe

Feed Subscription

Shkollat: USHTARËT E PARTIVE NË KËSHILLAT E SHKOLLËS

Boshko Strugar, Bosko Strugar, Shkolla, Skola

Vetëm një shikim i përciptë në listën e njerëzve që ulen në 17 këshillat e shkollës në të cilat mësimi mbahet në gjuhën shqipe në Mal të Zi, e të cilët i kanë propozuar Ministria e arsimit dhe shkencës dhe Enti për shkollim, tregon që praktikisht të gjithë ato janë anëtarë të spikatur të koalicionit qeverisës. Atje ku nuk mund ... Read More »

Scroll To Top