Saturday , February 27 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Shoqata GLOBUS ART

Feed Subscription

Të martën në Qendrën kulturore: EKSPOZON PJETËR VUKAJ

Shoqata e artistëve dhe artizaneve me datën 10-11.09.2013 ka marre iniciativën për te organizuar ekspozitën e artistit me famë botërore Pjetër Vukaj nga Kelmendi, i cili është fitues i shumë dekoratave në vende te ndryshme të globit. Për herë të parë si anëtarë i Shoqatës GLOBUS ART, shpalosë arte të reja (Gërvishte dhe qethje në lëkuren e dhive, gërvishte dhe ... Read More »

SHOQATA GLOBUS-ART: Panairi i I-rë Ndërkombëtarë i prodhimeve artistike

Shoqata  e artizaneve “Globus-Art“ nga data 13 deri më 23 qershor 2013 organizon Panairin e I-rë  Ndërkombëtarë të prodhimeve artistike, në komunën e Ulqinit. Me datën 13 qershor Panairi mbahet në Krythë, kompleksi “Lamiga” me fillin në ora 10:00-18:00h. Hapja solemne do të mbahet në Ulqin, hoteli “Llolla” me 14 qershor në ora 10:00-23:00 dhe me 15 qershor nga ora 10:00-15:00. Panairi ... Read More »

Scroll To Top