Tuesday , May 21 2019
Lajmi i fundit

Tag Archives: Skender Elezagiq

Feed Subscription

Elezagiq: FORCA IA KA BORXH VALDANOSIT EKZISTENCËN DHE PUSHTETIN

Skender Elezaga, Skender Elezagic

Kryetari i Këshillit komunal të Partisë socialdemokrate në Ulqin Skender Elezagiq ka deklaruar me vizitën në Ulqin kryeministri Millo Gjukanoviq “ka la me ujë të ftohtë të gjithë qytetarët e tij”. “Para së gjithash partnerët më të besueshëm të koalicionit nga Forca. Ju ka thënë hapur se ai as që e ka ndërmend të respektojë atë çfarë nënshkroi në “të ... Read More »

Elezagiq: ULQINAKËT U BËNË PENGJE TË TREGËTISË POLITIKE

Skender Elezaga, Skender Elezagic

Kryetari i Këshillit komunal të Partisë socialdemokrate Skender Elezagiq ka thënë se Ulqinakët janë bërë pengje të tregtisë politike. Ai për “Vijesti” tha se drejtuesit e PDS-së dy herë në kabinetin e kryetarit të Komunës kanë pranuar që të jenë në sallë në seancat e jashtëzakonshme të Kuvendit në mënyrë që të miratohen disa vendime të rëndësishme për qytetarët, por, ... Read More »

Zgjidhet Kryesia e PDS-së: ELEZAGIQ KRYETAR, MUJIQ SEKRETAR

PSD Ulqin, SDP Ulcinj

Nga Partia socialdemokrate është njoftuar se u zgjodh kryesia e kësaj parti në Ulqin. Në periudhën e ardhshme në krye të Këshillit do të jetë Skender Elezagiq, derisa për sekretar u zgjodh Fahrudin Mujiq. Përveç Elezagiqit dhe Mujiqit, Kryesinë e këshillit të Ulqinit e përbëjnë Ivo Lukiq, Sabri Abo Zejnelaga, Nikola Rudoviq, Avdo-Latif Gorana, Naser Resulbegoviq, Ardian Kasneci, Elvedin-Dado Zaganjor, ... Read More »

Opozita: FORMONI “PARKING SHËRBIMIN”, EMËRKONI KKZ-në

Skender Elezaga, Skender Elezagic

Në fillim të seancës së sotme të Kuvendit komunal të Ulqinit këshilltarët e opozitës kanë kërkuar që, së bashku me 32 pikat e propozuara, në rend të ditës të futen edhe disa pika tjera. Kështu shefi i Klubit të këshilltarëve të Partisë socialdemokrate Skender Elezagiq ka thënë se është e nevojshme të formohet ndërmarrja “Parking shërbimi” në mënyrë që mos ... Read More »

PSD: ULQINIT I NEVOJITEN SPITALET DHE FAKULTETET E SPECIALIZUARA

Drejtuesit e Këshillit komunal të Partisë socialdemokrate në Ulqin Selim Resulbegoviq dhe Skender Elezagiq kanë dërguar vërejtjet përpunuesve të Planit hapësinor-urbanistik në të cilët, përveç tjerash, theksojnë që në Ulqin duhet parashikuar funksionet e karakterit regjional. “Ato i takojnë si qendër me rëndësi regjionale (së bashku me Tivarin) dhe sipas Planit hapësinor të shtetit të Malit të Zi”, pohojnë Resulbegoviq ... Read More »

PSD: VENDIMI PËR AKVA-PARK MESAZH I MIRË NGA ULQINI

Skender Elezaga, Skender Elezagic

Partia socialdemokrate ka vlerësuar që miratimi i vendimit për shpalljen e thirrjes publike për qiradhënie afatgjate të patundshmërisë për ndërtimin e akva-parkut është mesazh i mirë që është nisur investitorëve. “Neve pikërisht na mungojnë përmbajtjet që do të pasurojnë ofertën, ndërsa akva-parku është hap i mirë në këtë drejtim”, tha shefi i Klubit të këshilltarëve të kësaj parti në Parlamentin ... Read More »

Opozita: NË SIRTARE PLANET DHE KËRKESAT PËR KOMPLETIMIN E PARCELAVE

Planet ne shkaf

Shefi i klubit të këshilltarëve të Partisë socialdemokrate Skender Elezagiq ka akuzuar në mbledhjen e sotme udhëheqësinë e Kuvendit komunal që bënë përzgjedhjen e vendimeve të cilat i vendos në rend të ditës. “Në sirtare ju qëndrojnë disa plane detaje urbanistike dhe kërkesa për kompletimin e parcelave, të cilët kaluan të gjitha procedurat”, tha ai duke shtuar që “shumica e ... Read More »

NHP “Riviera e Ulqinit”: MBAHET KUVENDI I AKSIONARËVE

Agron Ibrahimi

Në “Rivierën e Ulqinit”, ndërmarrjen më të madhe hotelerike-turistike në Ulqin, sot është mbajtur Kuvendi i aksionarëve. Siç na deklaroi sekretari i Rivierës Nikolla Damjanoviq, është miratuar llogaria përfundimtare dhe raporti i revizorit. Kuvendi zgjodhi Këshillin e ri drejtues, në të cilin janë, përndryshe, të gjithë anëtarët e mëparshëm. Kryetari i KD NHT “Riviera e Ulqinit” në periudhën e ardhshme ... Read More »

PSD në press për Raportin e Cungut: PLAGJIATOR I CILI IK NGA DISKUTIMI

Udhëheqësit e PSD-së kanë akuzuar të enjten në konferencë për shtyp kryetarin e komunës së Ulqinit Nazif Cungu që përdorë opstrukcione në mënyrë që qytetarët mos të dëgjojnë të vërtetën për (mos)punën e tij. „Ai ik nga përgjegjësia sepse për raportin e tij nuk ka përkrahjen e asnjërit partner të koalicionit dhe nuk ka mundur të siguroi përkrahje as nga ... Read More »

Elezagiq: MBLEDHJA E KUVENDIT TË KOMUNËS DUHET TË VAZHDOHET

Skender Elezaga, Skender Elezagic

Kryetari i klubit të këshilltarëve të Partisë Socialdemokrate Skender Elezagiq tha që është ndërprerë mbledhja e Kuvendit komunal të Ulqinit gjatë diskutimit për Raportin e punës të kryetarit të komunës Nazif Cungu për vitin 2012 duhet të vazhdohet deri në fund të korrikut. “Ligjërisht gjërat janë të qarta: sesioni i zakonshëm i Parlamentit i cili ka filluar me 1 prill ... Read More »

Scroll To Top