Friday , August 23 2019
Lajmi i fundit

Tag Archives: SOS telefon Ulqin

Feed Subscription

Sos telefoni: MEKANIZMAT INSTITUCIONAL NË KOMUNË TË ULQINIT

Hatixhe Nelaj SOS projekti

Me realizimin e projektit “Vendosja e barazisë gjinore dhe parimeve të mundësive të njëjta në komunë të Ulqinit” do të iniciojmë krijimin e mekanizmave institucional për avancimin e të drejtave të gruas dhe implementimin e politikës së barazisë gjinore në Ulqin, tha drejtoresha ekzekutive e SOS telefonit për gra dhe fëmijë viktima të dhunës Hatixhe Nelaj.Qendra për arsim qytetarë në ... Read More »

SOS telefoni: PËR DHUNUESIN – TOLERANCA ZERO

Sos telefoni për femra dhe fëmijë viktima të dhunës në Ulqin që nga themelimi, plot 12 vite, punon në promovimin e të drejtave të njeriut, grave dhe fëmijëve, angazhohet në senzibilizimin e shoqërisë dhe parandalimin e dhunës në familje. Duke qenë se është e vetmja shoqatë që merret me këtë problematikë në vazhdimisht bashkpunonjmë me institucionet relevante me të cilat ... Read More »

Në Qendrën kulturore: “SOS” PREZANTON DOKUMENTARIN “DIJE DHE PROFESION”

Arkiv, Arhiva, Veshjet popullore, Narodna nosnja

SOS telefonit për femra dhe fëmijë viktima të dhunës në Ulqin, me datën 23 nëntor ,në ora 18, në Galerinë e arteve në Qendrën Kulturore në Ulqin , do të bëjë prezantimin i  dokumentarit “Dije dhe profesion”financuar nga Fondi për mbrojtjen dhe realizimin e të drejtave të pakicave në Mal të Zi. Në dokumentar janë përfshi veshjet popullore karakteristike të komunës ... Read More »

Scroll To Top