Sunday , September 27 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Te gjithe per turizem

Feed Subscription

„Të gjithë për turizëm“: MANIFESTIM I QËLLUAR

mazoretkinje

Mundi i Organizatës turistike që mbas disa viteve pauzë të organizojë manifestimin „Të gjithë për turizëm“ ishte plotësisht i arsyeshëm. Rreth tre mijë Ulqinak dhe mysafirë të tyre kanë përcjellë ose marrë pjesë në programet të cilët janë mbajtur të premten. Aty kishte diçka për çdokënd. Nga defileu i fëmijëve dhe mezhoretat, orkestra, Festivali regjional i folklorit, në të cilën ... Read More »

OT: TË GJITHË PËR TURIZËM TË PREMTEN!

Kalaja, Stari grad

Nga Organizata turistike e Ulqinit kanë njoftuar që manifestimi “Të gjithë për turizëm”, për shkak të motit të keq të paralajmëruar për të shtunën, do të organizohet të premten me 2 maj. Programi i cili është planifikuar për të shtunën (defile, karnavali dhe koncerti muzikor) do të mbahet të premten me fillim në orën 18. Read More »

„Të gjithë për turizëm“: MANIFESTIMI PËR SHIJE TË ÇDOKUJT

Kalaja, Stari grad

Për festat e një majit në Ulqin do të organizohet manifestimi tradicional „Të gjithë për turizëm“, me program më të begat deri tani. Siç mësoi Portali Ul-info nga organizatorët, Komuna e Ulqinit dhe Organizata turistike, planifikohet që manifestimi të zgjas katër ditë, nga 1 deri më 4 maj, ndërsa qytetarët dhe turistët do të mund të kënaqën në programe të ... Read More »

Scroll To Top