Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Te Mirat detare

Feed Subscription

Të mirat detare: RREGULLOHET PJESA VERIORE E PLAZHIT TË VALDANOSIT

Valdanos

Mbas konstatimit që pjesa veriore – muri i betonit në plazhin “Valdanos”, me gjatësi rreth 50 metër dhe gjerësi rreth 4 metër është krejtësisht i papërdorshëm, madje edhe i rrezikshëm për kalimtarët për shkak të murit të thyer të shëtitores së dikurshme, Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare të Malit të Zi ka angazhuar me këtë rast kryesin ... Read More »

„Vijesti“: INSPEKCIONI PËRCAKTOI ÇFARË TË PRISH NË KEPIN E GJERANAVE

Plazhi i madh, Velika plaza, Kalimera

Inspekcioni i mbrojtjes së hapësirës solli vendimin për shembjen e objekteve në Kepin e Gjeranave të cilët nuk janë paraparë me Planin e objekteve me karakter të përkohshëm për këtë vit. „Vijesti“ fitoi përgjigjen që kontrolli inspektues është bërë me iniciativë të „Të mirave detare“. Në Kepin e Gjeranave bëhet fjalë, siç shkruan në përgjigjen dërguar kësaj të përditshme, për ... Read More »

Të mirat detare: NË TENDER 37 PLAZHE TË ULQINIT

Plazhi i madh, Velika plaza

Në ueb faqen e Ndërmarrjes publike për menaxhimin e të mirave detare, me seli në Budva, dje është publikuar shpallja publike për dhënien me qira të 37 plazheve në territorin e komunës së Ulqinit. Ofertat për qiramarrje mund të jepen çdo ditë pune prej 8.30 deri në ora 15, deri më 10 shkurt në ora 11. Nga kjo ndërmarrje është ... Read More »

Planet e të mirave detare: RREGULLIMI I MOLES SË MADHE,RRUGËS PËR KËMBËSORË, PARKUT …

Molja madhe, Skela,

Nga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare, me seli në Budvë, janë paralajmëruar investimet e rëndësishme gjatë këtij viti në territorin e Ulqinit. Siç shkruan “Dan”, vetëm për rregullimin e Molës së madhe, gjegjësisht dokut poshtë Kalasë, është planifikuar të investohet 750 mijë euro. Nga ky institucion po ashtu kanë njoftuar se dëshirojnë të ndërtojnë rrugën për këmbësorë ... Read More »

Të mirat detare: PLAZHET E ULQINIT PREJ SOT NË TENDER

Plazhi i madh, Velika Plaza

Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare ka njoftuar që prej sot do të shpellën tenderët për qiramarrjen e plazheve në Ulqin. Shtohet se shpallja publike për dhënien e lokaliteteve për objekte të përkohshme në zonën e të mirave detare do të shpallet nga fundi i këtij muaji në mënyrë që nga mesi i shkurtit të kryhen veprimet e ... Read More »

Komuna: TË MIRAT DETARE MBLODHËN NË ULQIN 914.000 EURO

Morsko dobro

Përfaqësuesit e NP  „Të Mirat Detare“ qëndruan në vizitë zyrtare në Ulqin. Drejtori i këtij kolektivi Mihailo Gjuroviq dhe bashkëpunëtorët e tij që këto ditë po vizitojnë komunat bregdetare u pritën nga kryetari Fatmir Gjeka, kryetari i Kuvendit Fuad Haxhibeti, drejtoresha e Organizatës Turistike dhe sekretarët e sekretariatëve të Komunës. Ata bashkarisht shqyrtuan investimet që ka berë kjo ndërmarrje gjatë këtij ... Read More »

Të mirat detare: ZVOGËLOHEN KONSIDERUESHËM MJETET PËR ULQIN

Ulqin, Ulcinj, Panorama

Me pretekst se nuk mund të realizohen këtë vit, Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare në mënyrë të konsiderueshme ka zvogëluar ose ridrejtuar mjetet të cilat më herët ishin të parapara për investime në Ulqin gjatë këtij viti. Kështu mjetet në shumën prej 20 mijë euro të parapara për përgatitjen e projektit kryesor të portit Kaceme janë ridrejtuar ... Read More »

Të mirat detare: CILËSI E SHKËLQYER E UJIT EDHE NË “SAPORE DI MARE”

Cilesia e detit Ulqin, Kvalitet mora Ulcinj, More, deti

Rezultatet e analizave të përsëritura të cilësisë së ujit të detit, të cilët më 31.08.2015, gjegjësisht të hënën, janë marrë nga lokaliteti “Sapore di mare”, ku gjatë matjes së rregullt uji ishte jashtë kufijve të lejuar, kanë treguar se cilësia e ujit të detit është e klasës K1, deklarohet për Portalin Ul-info nga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave ... Read More »

Scroll To Top