Sunday , January 24 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Te Mirat detare

Feed Subscription

Të mirat detare: DO T’I SANOJMË PRISHJET NË ULQIN

Koha 2

Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare ka njoftuar për Portalin Ul-info që kontrolluesit e saj mbas stuhisë kanë vizituar zonën e të mirave detare. “Sidomos është evidentuar dëmtimi i parmakëve në Pyllin e pishave dhe në pjesën e Moles së madhe”, thuhet nga ky institucion. Siç shtohet, kontrolluesit vazhdojnë intensivisht vizitat dhe kontrollet e zonës në mënyrë që ... Read More »

MD: QIRAMARRËSIT TË NËNSHKRUAJNË ANEKSIN E KONTRATËS

deti, more, plaza

Nga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare kanë njoftuar qiramarrësit e plazheve se deri më 10 shkurt duhet të nënshkruajnë aneksin e kontratës për vitin 2015. Siç transmeton Radio Jadran, përdoruesit e të mirave detare të cilët nuk morën lajmërimin për realizimin e ndryshimeve dhe plotësimeve të planit të objekteve me karakter të përkohshëm në zonën e të ... Read More »

Nedfact: PRESIM ANEKSIN E KONTRATËS ME TË MIRAT DETARE

hotel Jadran

Përfaqësuesit e autorizuar të fondit holandez “Nedfact”, të cilët shprehen gatishmëri që në kepin Suka të ndërtojnë hotelin “Servantes”, kanë thënë për Portalin Ul-info se presin që të miratohet aneksi i kontratës me Ndërmarrjen publike për menaxhimin e të mirave detare në mënyrë që të blejnë kompaninë “Star of Montenegro”. Kjo kompani në vitin 1999 ka nënshkruar kontratën me Të ... Read More »

MD: PADI PËR NDËRTIM PA LEJE

Parking 2

Nga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare për Portalin Ul-info është njoftuar se në fillim të javës së ardhshme do të dorëzohen paditë për ndërtimin pa leje mu në breg të detit në vendbanimin Krruç. Po ashtu është thënë që prokurorit kompetent në fillim të nëntorit janë dorëzuar mbi 40 padi penale për shkak të punimeve pa leje ... Read More »

MD: I DORËZUAN PROKURORIT 41 PADI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare kanë njoftuar që në fillim të nëntorit prokurorit kompetent shtetëror i dorëzuan 41 padi për shkak të ndërtimit pa leje e cila ndodhet në zonën e përgjegjësisë të këtij institucioni në Ulqin. “Për pesë raste shpejt kemi marrë njoftimin se po veprohet sipas tyre, ndërsa presim që kjo të ndodh edhe ... Read More »

Në hotelin “Mediteran”: ZHURMSHËM RRETH TË MIRAVE DETARE

Morsko Dobro, Te mirat detare

Monitoring grupi Ulqin (MogUl) dhe MANS-i kanë prezantuar sot në hotelin “Mediteran” raportet e veta për “Menaxhimin e të mirave detare”. Drejtori ekzekutiv i Mogul-it Xhemal Peroviq dhe përfaqësuesja e MANS-it Ines Mrdoviq kanë kritikuar punën e Ndërmarrjes publike për menaxhimin e të mirave detare, sidomos kaosin në brigjet e lumit Buna duke thënë që kjo ndërmarrje i kthen komuna ... Read More »

Të enjten: MOGUL PREZANTON RAPORTIN PËR TË MIRAT DETARE

Nga Monitoring grupi Ulqin (MogUL) kanë thënë për Portalin UL-info që të enjten do të organizohet tryeza e rrumbullakët “Menaxhimi i të mirave detare”. Në këtë tubim do të publikohet raporti për investimet e kësaj Ndërmarrje publike për menaxhimin e të mirave detare në territorin e komunës së Ulqinit në periudhën 2009-2012, ndërsa Raportin për monitorim do ta prezantojnë përfaqësuesit ... Read More »

Inspekcioni: DO TË PRISHIN TETË SHTËPIZA NË BUNË

Rijeka Bojana, Lumi Buna

Inspekcioni për mbrojtjen e mjedisit ka filluar dje prishjen e objekteve pa leje në Bunë, shkruan “Vijesti”. Në shënjestër të inspektorëve janë tetë shtëpiza të cilat nuk janë në plan të Të Mirave detare për këtë vit. Aksioni po zhvillohet me asistent të policisë së Ulqinit, sepse vendimet për prishje u bënë ekzekutive. Read More »

Shtëpizat në Bunë: GJYSMA E PRONARËVE KANË BORXH

Ada Bojana, Ada e Bunes, rijeka Bojana, lumi Buna

Prej gjithsej 438 pronarë të shtëpizash në Bunë, kontratat për pagesën e kompensimit me Ndërmarrjen publike për menaxhimin e të mirave detare e kanë nënshkruar vetëm 220 prej tyre, shkruan “Vijesti”. Në këtë ndërmarrje theksojnë se të gjithë ato që nuk e kanë bërë deri tani, mund ta paguajnë borxhin deri në fund të vitit. “Mbas kësaj do të vijojë ... Read More »

Scroll To Top