Friday , May 24 2019
Lajmi i fundit

Tag Archives: TV Teuta

Feed Subscription

“Rasti mobing” në Gjykatë themelore: DËGJOHEN DËSHMITARËT

Gjykata themelore, Osnovni Sud

Para Gjykatës themelore në Ulqin të mërkurën është mbajtur diskutimi kryesor në kontestin e mobingut të ish punëtorëve të TV Teutës Arijana Kurmemoviq dhe Suzana Ganiq kundër drejtuesve të kësaj shtëpie mediatike. Para gjykatësit Gazmend Kalabrezi dëshmitë i dhanë dëshmitarët të cilët i propozuan paditësit dhe të paditurit. “Jemi të kënaqur që gjatë diskutimit disaorësh tre dëshmitarët tanë kanë pohuar ... Read More »

S.Ganiq: RASTIN TONË DO TA PËRCJELLIN BE-JA DHE SEKTORI CIVIL

Suzana

Gazetarja Suzana Ganiq ka deklaruar se është e kënaqur me mënyrën se si filloi javën e kaluar kontesti gjyqësor “rasti mobing” në Gjykatën themelore në Ulqin. Ajo dhe kameramanja Arijana Kurmemoviq kanë paditur ish shtëpinë e tyre, TV Teuten, për mobing. “Besojmë në sistemin gjyqësor të Malit të Zi dhe jemi të sigurta që gjykata do të vendos në favorin ... Read More »

Gjykata themelore: GANIQ DHE KURMEMOVIQ PADISIN PËR MOBING

Gjykata, Gjyqi, Sud

Para gjykatësit të Gjykatës themelore në Ulqin Gazmend Kalabrezit sot është mbajtur seanca përgatitore gjyqësore në “rastin mobing”. Gazetarja Suzana Ganiq dhe kameramanja Arijana Kurmemoviq kanë paditur ish shtëpinë e tyre, TV Teuten, për mobing. Seanca kryesore në këtë rast do të mbahet më 20 janar kur do të shpalosen provat e propozuara dhe të dëgjohen dëshmitarët. Read More »

Mesazh udhëheqësisë: JU PRISHËT IMAZHIN E TV TEUTES

Punetoret e TV Teuta

Reagim në deklaratën e drejtoreshës së Televizionit Teuta në tekstin “Mbeten pa punë për shkak të presionit”, të botuar në gazetën “Dan”, më 28 prill Të keqe e ke mbrojtjen, drejtoresh e televizionit Teuta, Ilmira Lika. Madje as nuk u ndale në akuzat e ish punëtorëve. Flet për destabilizimin e planifikuar të funksionimit të TV Teutes, për hir të funksionimit ... Read More »

Udhëheqësia e TV Teutes: TENTIM I DESTABILIZIMIT TË TELEVISIONIT

Tv Teuta

Në akuzat e kolegëve të deridjeshëm udhëheqësia e TV Teutës është përgjigjur me kumtesë në të cilën, siç transmeton “Dan”, thonë “se bëhet fjalë për tentimin e disa punëtorëve që nëpërmjet profileve të vet të FB, e për interes të huaj të destabilizojnë funksionim e televizionit”. “Në këtë mënyrë tentojnë të sigurojnë hapësirën për funksionimin e disa medieve tjerë të ... Read More »

„Vijesti“: HEQJA E TË PAPËRSHTATSHMËVE NGA TV TEUTA

RTV Ulqin, RTV Ulcinj

“Pesë persona me punësim të përhershëm dhe pesë të punësuar me honorar në TV Teuta të Ulqinit e lëshuan vitin e kaluar këtë shtëpi mediatike”, shkruan “Vijesti”. Ato për atë gazetë thanë se kanë duruar presion politik dhe mobing klasik. Nëpërmjet profileve të vet të FB Sejdo Ismaili, Gëzim Ibroçi dhe Iliriana Markashi në ditët e kaluara ia treguan opinionit ... Read More »

Shpërtheu Sejdo Ismaili: FILLUAN ME MUA

Sejdo (1)

Pesë punëtorë të Televizionit Teuta, brenda një viti mbesin pa punë. Të jesh plotësisht i nënshtruar është domosdoshmëri që si duket do ta praktikojë pronari i ri i TVT. Me presionet, thënë popullorçe “me forcë”, janë vërsul deri sa nuk na kanë larguar, te parin mua, Ilirjana Markashin, Gëzim Ibroçin, dhe para disa ditësh Arijanen Kurmemoviq dhe Suzanën Ganiq. Të ... Read More »

Debati: KONFRONTIM I ASHPËR I RESULBEGOVIQIT DHE CUNGUT

Debati TV Teuta, Debata TV Teuta

Debatin e mbrëmshëm në TV Teuta e ka shënuar polemika e ashpër në mes liderit të Forcës dhe kryetarit të komunës së Ulqinit Nazif Cungu dhe kryetarit të Këshillit komunal të PSD-së dhe nënkryetarit të komunës Selim Resulbegoviq. Resulbegoviq duke treguar para kamerave skicën e ka akuzuar Cungun që me Studimin e lokacionit për Shas, në të cilën ka pronën ... Read More »

Mosmarrëveshje: DEBATI NË TVT PA PËRFAQSUES TË NJË LISTE

Debatin e sotëm në TV Teuta, e cila mbahet në gjuhën malazeze, kalon pa përfaqësuesin e koalicionit “Së bashku për të ardhmen e Ulqinit”, të cilën e përbëjnë Partia demokratike, IQ Perspektiva dhe Lidhja demokratike në Mal të Zi. Sipas fjalëve të udhëheqësit të atij koalicion Fatmir Gjeka, udhëheqësia e kësaj shtëpie mediatike nuk ka lejuar që interesat e këtij ... Read More »

Scroll To Top