Thursday , October 22 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Tyrbe

Feed Subscription

Me ndihmën e TIKES: RIKONSTRUKTIMI I TYRBES SË FAMILJES PULTI

Tyrbe Pulti, Turbet Pulti

Këto ditë është në vijim rikonstruktimi i tyrbes së familjes Pulti, e cila ndodhet në qendër të Ulqinit. Pritet që, me përkrahjen e Agjencisë turke për bashkëpunim ndërkombëtar dhe zhvillim – TIKA, të gjithë punimet të përfundojnë deri nga mesi i nëntorit. Ky monument i kulturës me dekada ishte krejtësisht i pambrojtur dhe i lënë shkatërrimit të kohës dhe vandalëve. ... Read More »

Scroll To Top