Sunday , July 5 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: UDSH

Feed Subscription

Mesazhi nga UDSH: ME NE FITOJNË TË GJITHË

Qytetarë të nderuar, Dëshiroj që në emër të Unionit demokratik të Shqiptarëve dhe në emrin tim personal t’Ju falënderoj për përkrahjen Tuaj gjatë aktiviteteve tona parazgjedhore. Gjithashtu, në emër të UDSH-së dhe timin personal Ju kërkojmë ndjesë për ndonjë shqetësim eventual të cilin Ju kemi shkaktuar pa dashje gjatë fushatës tonë parazgjedhore. Ju ftojmë të gjithëve që votën Tuaj ta ... Read More »

Zenka: DUKURITË E PALEJUESHME VËJNË NË PYETJE VULLNETIN E QYTETARËVE

Mehmed Zenka

Kryetari i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar që në disa ditët e fundit janë shënuar disa dukuri tejet negative të cilat mund të vejnë në pyetje vullnetin e lirë zgjedhor të qytetarëve të Ulqinit. Ai në konferencën për shtyp në selinë e partisë së vet ka ftuar që këto dukuri të ndërpriten menjëherë, ndërsa organet kompetente shtetërore ... Read More »

Zenka: KEMI FRIKË VETËM BLERJEN E VOTAVE

Mehmed Zenka

Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar se shpreson në rezultat të shkëlqyer në zgjedhjet e ardhshme. “Fushata ka kaluar shumë mirë, e vetmja gjë që kemi frikë është blerja e votave”, tha ai për “Pobjeda”. Sipas fjalëve të tija, UDSH i premton qytetarëve kuadro të rinj dhe të shkolluar, të cilët janë në gjendje të ballafaqohet ... Read More »

Opozita për rastin Shas: TË BEFASUAR NGA AKUZAT RECIPROKE

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kryetari i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar që është i habitur me të dhënat dhe akuzat që i ka paraqitur kryetari i komunës Nazif Cungu dhe nënkryetari i komunës Selim Resulbegoviq. Ai tha që në vitin 2009 kryetari i atëhershëm i komunës Gëzim Hajdinaga ka pru vendimin për punimin e Studimit lokal të lokalitetit për vendbanimin ekoturistik ... Read More »

Zenka: ASNJË NGA 25 PREMTIMET NUK ËSHTË REALIZUAR

Mehmed Zenka

Kryetari i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar që koalicioni qeverisës në largim në Ulqin para ardhjes në pushtet është drejtuar qytetarëve me dokument i cili përbën 25 premtime. “Asnjë nga ato nuk është realizuar. Këto janë muhabete boshe. Në Ulqin nga tre të ri, dy janë pa punë”, tha ai për “Pobjeda”. Zenka tha që pret rezultat ... Read More »

Mehmed ZENKA: TI NDALOJMË MILITANTËT

Mehmed Zenka

“Unioni demokratik i Shqiptarëve me anë të kësaj deklarate dëshiron të shpreh indinjatën e vet të thellë kundër secilit individ apo grup i cili me fjalë të pahijshme dhe sidomos fyese i drejtohet opinionit publik të qytetit tonë. Reagimi jonë bëhet me rastin e fundit ku me fjalë fyese ofendohet gazetari Mustafa Canka”, thuhet në deklaratë të UDSH. Kryetari i ... Read More »

UDSH: PRANIMI I MBI 50 ANËTARËVE TË RINJ

Unioni demokratik i Shqiptareve, Demokratska unija Albanaca, UDSH, DUA

“Unioni Demokratik i Shqiptarëve nuk dëshiron rinin e cila vazhdimisht diçka pret, por kultivon rinin e cila pyetet, e cila prunë vendime. Për këtë arsye kemi besim të plotë në rinin tonë”, tha sonte në tubimin rinor të kësaj parti në Sallën e madhe të mbushur plotë të komunës së Ulqinit lideri i saj Mehmed Zenka. Duke konstatuar që UDSH ... Read More »

UDSH, MZP, KOMUNA E ULQINIT, KNSH: GËZUAR KRISHTLINDJET!

Me rastin e festës së Krishtlindjeve, kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve, z.Memed Zenka, në emër të partisë dhe në emrin e tij personal i përgëzon të gjithë besimtarët katolik, duke iu uruar shëndet të mirë, gëzime familjare dhe lumturi në jetë. Kjo festë le të na shërbejë në forcimin e dashurisë për njeri-tjetrin dhe kultivimin e tolerancës, si vlerë e ... Read More »

UDSH: SJELLJA E TURPSHME E PUSHTETIT LOKAL

Mehmed Zenka

Unioni demokratik i Shqiptarëve është lajmëruar me rastin e grevës së punëtorëve në Qendër për kulturë me kumtesë për opinion të cilën e përcjellim: Unioni demokratik i Shqiptarëve e vlerëson të turpshme sjelljen e qeverisjes lokale në rastin e grevës së punëtorëve të Qendrës për kulturë. Të dalësh para punëtorëve dhe të thuash që mos të presin asnjë lloj ndihme ... Read More »

UDSH: TENTIM I NACIONALIZIMIT TË PRONËS PRIVATE TË SHQIPTARËVE

Mehmed Zenka

Me rastin e vendimit të pak kohëve më parë të Gjykatës supreme me të cilin faktikisht nacionalizohet toka në rripin e të ashtuquajturës të mirat detare, lideri i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Mehmet Zenka të martën mbajti konferencë për shtyp në Ulqin. Unioni Demokratik i Shqiptarëve mbas mbledhjes së jashtëzakonshme të Kryesisë së partisë të mbajtur lidhur me vendimin e ... Read More »

Scroll To Top