Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: UDSH

Feed Subscription

UDSH, KNSH, KOMUNA E ULQINIT, FORCA, MZP: URIME DITA E FLAMURIT

Flamuri

“Unioni Demokratik i Shqiptarëve iu uron festën e madhe gjithëkombëtare ,,Ditën e Flamurit” të gjithë shqiptareve kudo që janë. Ne shqiptarët na bashkon gjithçka dhe nuk na ndan asgjë. Na bashkon gjaku, gjuha, flamuri dhe identiteti i njëjtë; na bashkon historia dhe vlerat kombëtare. Në situatën aktuale është i domosdoshëm uniteti në veprim të realizimit të të gjitha aspiratave tona ... Read More »

Zenka: DEPUTETËT SHQIPTARË NUK I INTERESON LIGJI I RI ZGJEDHOR

Mehmed Zenka

Në redaksinë tonë mbërriti kumtesa për opinion e UDSH-së, të cilën e nënshkroi kryetari i kësaj parti Mehmet Zenka. Kumtesën e publikojmë në mënyrë integrale: Jemi dëshmitar gjatë muajve të fundit që trupi punues i Kuvendit po punon në harmonizimin e qëndrimeve në lidhje me Ligjin zgjedhor në Mal të Zi. Këtu nuk do ti ishte asgjë e çuditshme sikur ... Read More »

Zenka: DO TË PËRKRAHIM INICIATIVËN PËR SHKARKIMIN E KRYETARIT TË KOMUNËS

Mehmed Zenka

Lideri i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar që nuk ka logjikë që Kuvendi komunal të ja shkurtoi vetes mandatin, e mos të shtrohet pyetja e përgjegjësisë së kryetarit të komunës për gjendjen momentale në të cilën ndodhet qyteti. Ai për „Dan“ tha që UDSH ka në planë të përkrah iniciativën për shkarkimin e Cungut, por dëshiron të ... Read More »

Opozita: CUNGU HUMBI PËRKRAHJEN, PDS E MBRON

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kryetari i Klubit të këshilltarëve të Partisë socialiste popullore Andrija Qetkoviq ka thënë që në Ulqin më nuk dihet kush është pushtet, e kush opozitë. “Nuk mbahet mend në praktiken politike që një parti opozitare ka mundësin, e nuk dëshiron ti shkarkoj kundërshtarët politik. Kjo më së miri shihet në shembullin e PDS-ës i cili nuk dëshiron të përkrah iniciativën ... Read More »

Gjoni: KUSHDO QË PENGON MBLEDHJEN I JEP CUNGUT PUSHTETIN ABSOLUT

Hadixha Gjoni, Hadidza Djoni

Kryetarja e Klubit të këshilltarëve të UDSH-së Hatixhe Gjoni mendon që askush nuk ka të drejtë të jetë joefikas dhe të zvarrisë kryerjen e funksionit të qeverisjes, të cilin ja kanë besuar qytetarët. „Ne mund të duhemi ose jo, të merremi vesh ose jo, por nëse është caktuar kolegjiumi mendoj që më në fund është koha të vendosim për njërën ... Read More »

Gjoni: NË KOMUNË PUNOHET NË MËNYRË TË PALIGJSHME

Opstina-Ulcinj_Komuna-e-Ulqinit_

“Ka përfunduar tre mujori i tretë i punës së Kuvendit, ndërsa për këtë periudhë janë miratuar më pak se 20për qind të vendimeve të Kuvendit, kështu që është punuar në bazë të vendimeve të paverifikuara në Kuvend, që do të thotë, është punuar në mënyrë të paligjshme”, vlerësoi kryetarja e klubit të këshilltarëve të Unionit Demokratik të Shqiptarëve Hatixha Gjoni. ... Read More »

Zenka: UDSH NUK E PRANON PROPOZIMIN E PDS PËR TUZ

Mehmed Zenka

Modeli sipas të cilit Tuzi do ti kishte të gjitha ingerencat e komunës, përveç që do të qëndronte në kufijtë administrativ të Podgoricës e cila do të ja caktonte dhe buxhetin e përgjithshëm, është i papranueshëm për Unionin demokratik të Shqiptarëve (UDSH) sepse, siç kanë thënë, nuk dallon në thelb nga modeli ekzistues. Kryetari i UDSH Mehmet Zenka tha për ... Read More »

Zenka: FORCA TANI NA BIND QË PA PDS NUK MUND TË MARRIM FRYMË

Mehmed Zenka

Kryetari i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmet Zenka ka akuzuar liderin e Forcës Nazif Cungun që tallet me qytetarët e Ulqinit. “Që kjo tallje nuk ka fund tregon edhe gatishmëria e tij për rikomponim të ri të pushtetit, por tani me Partinë demokratike të socialistëve”, thotë lideri i UDSH-së duke theksuar që për arsye të bashkëpunimit me PDS-në Cungu dhe ... Read More »

Përkundër kundërshtimit të PDS-së: U SHKËPUT KONTRATA ME KOMPANIN E CILA PUNOJ ELABORATIN PËR KOMUNË TË TUZIT

Kuvendi Tuz, Skupstina Tuzi

Me shumicë të votave të këshilltarëve në Kuvendin e komunës urbane të Tuzit, në mbledhjen e cila u mbajtë të martën është vendosur që të ndërpritet kontrate me kompaninë “Investment and Consulting DOO”, e cila ka punuar elaboratin për arsyeshmëri ekonomike të formimit të Komunës së Tuzit. Siç shkruan “Vijesti”, PRO propozimin për shkëputjen e kontratës kanë votuar 10 këshilltar, ... Read More »

Scroll To Top