Saturday , February 27 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Ujesjelles dhe kanalizime

Feed Subscription

Qeveria e MZ: DY MILION EURO GRANT PËR KOMUNËN E ULQINIT

Vlada Crne Gore

Në mbledhjen e të enjtes Qeveria e Malit të Zi dha pëlqimin për aprovimin e grantit me vlerë dy milion euro komunës së Ulqinit për realizimin e projektit të infrastrukturës së ujësjellësit dhe kanalizimit, mëson Portali Ul-info. Bëhet fjalë për dhjetë për qind të mjeteve prej gjithsej 20 milion euro sa i takojnë Ulqinit nga kredia e Bankës zhvillimore gjermane ... Read More »

KfW banka: NË ÇKA DO TË INVESTOHEN 20 MILION EURO NË ULQIN?

Euro

Projekti i përmirësimit të infrastrukturës së ujësjellësit dhe kanalizimit në komunë të Ulqinit, për të cilin do të shpenzohen 20 milion euro nga banka gjermane KfW, përfshinë rehabilitimin dhe ndërtimin e 65,3 km të rrjetit të ujësjellësit. Planifikohet, përveç të tjerash edhe rehabilitimi i burimeve dhe pompave, rikonstruktimi i rezervuarit ekzistues me kapacitet 1600 m3, si dhe ndërtimi i dy ... Read More »

Furnizimi me ujë dhe ujërat e zeza: I SIGURT FILLIMI I PROJEKTIT ME GJERMANËT

KfW Bank

Përfaqësuesit e Bankës zhvillimore gjermane (KfW) do të qëndrojnë në vizitë pune në komunë të Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Ato me drejtuesit e Komunës dhe Ndërmarrjes publike “Ujësjellës dhe kanalizime” do të bisedojnë për vazhdimin e implementimit të projektit investues të ndërtimit të infrastrukturës së ujësjellësit dhe kanalizimit në Ulqin, si dhe për avancimin e zhvillimit të kapaciteteve në këtë ... Read More »

Scroll To Top