Tuesday , August 11 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Ulqin

Feed Subscription

Cilësia e ujit të detit: NË ÇDO PLAZH E SHKËLQYER

Cilesia e detit Ulqin, Kvalitet mora Ulcinj, More, deti

Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare ka deklaruar se është bërë analiza e re e cilësisë së ujit të detit. Në të 13 plazhet përgjatë rivierës së Ulqinit, ku janë marrë mostrat nga mesi i javës së kaluar, cilësia e ujit është e klasës së parë. Analiza e cilësisë së ujit të detit kryhet çdo pesëmbëdhjetë ditë gjatë ... Read More »

Solidariteti: SINDIKALISTËT E QENDRËS PËR KULTURËS GJYSMË ORE NË GREVË

Strajk, Greva

Organizata sindikale e Ndërmarrjes publike Qendra për kulturë i dha përkrahje të plotë kolegëve, punëtorëve të Qendrës për kulturë në Kollashin, të cilët sot filluan grevën e urisë për realizimin e të drejtave të veta themelore të marrëdhënies së punës – pagesën e pagave të prapambetura. Në letrën të cilën e nënshkroi kryetarja e organizatës sindikale Lilana Janinoviq thuhet se ... Read More »

Rasti Ada: MAKINA I TAKON PROKURORIT TË LARTË SHTETËROR

Ivica Stankovic

Nga Prokuroria e lartë shtetërore është njoftuar se makina me targa PG-CG 020, të cilën dje në Adë e fotografoi gazetari Marko Milloaçiq, i takon prokurorit të lartë shtetëror. Është thënë po ashtu se sipas Rregullores për kushtet dhe mënyrën e përdorimit të mjeteve transportuese në pronësi të Malit të Zi, ai mund të përdor mjetin 24 orën në ditë ... Read More »

Inspekcioni: DËNIME PËR MAJONEZË, KEÇAP, SALLATA…

Brza hrana, Fast food

Gjatë sezonit Drejtoria për punë inspektuese ka angazhuara vazhdimisht pesë dhe përkohësisht katër inspekcione, të cilët po kryejnë kontrollin e forcuar turistik në Ulqin, Tivar, Budvë, Kotorr, Herceg Novi dhe Tivat, shkruajnë Vikend novine. Inspektorja sanitare Vishnja Orban ka theksuar se majoneza, kremi i kosit, keçapi dhe sallatat janë produktet të cilat nuk ruhen në mënyrë adekuate në objektet e ... Read More »

Summer Fest: SPEKTAKLI NË ULQIN ME 31 KORRIK

summerfest

Fondacioni Dritan Hoxha” me mbështetjen mediatike të Top Channel, Top Albania Radio dhe My Music sjell sërish festivalin “Summer Fest”. Në verën 2015 ky festival veror do të udhëtojë në disa qytete të Shqipërisë por ajo që përbën një risi në këtë edicion të “Summer Fest”, është se ai zgjeron kufijtë e tij duke u shtrir edhe në Kosovë, Maqedoni dhe ... Read More »

Në Plazhin e madh: MBYTET RUSJA

Plazhi i madh, Velika plaza, Rana, Deti

Svetllana Ivanova (60) nga Rusia është mbytur të martën në Plazhin e madh, shkruan “Pobjeda”. Trupin e saj e vërejtën shpëtimtarët në afërsi të plazhit “Kopakabana”. Ato tentuan të bëjnë reanimimin , por ishte tepër vonë. Trupi i Ivanoves është dërguar për obduksion në Podgoricë. Read More »

Prokuroria themelore: FARUK RESULBEGOVIQ ZGJIDHET PROKUROR

Prokuroria (1)

Para kryetarit të Këshillit të prokurorisë Ivica Stankoviq, në hapësirat e Prokurorisë së lartë shtetërore në Podgoricë , betimin e bënë kandidatët e zgjedhur për prokuror shtetëror, njoftohet nga ky institucion. Ndër ato të cilit e kanë bërë betimin ishte dhe prokurori shtetëror në Prokurorinë shtetërore themelore në Ulqin Faruk Resulbegoviq. Përndryshe, në vijim është përzgjedhja e të gjithë bartësve ... Read More »

Të mirat detare: QIRAJA PËR PLAZHIN E LIDOS 40 MIJË EURO

Plazhi i madh, Velika plaza

Kompania “Capital estate”, e cila bleu ish hotelin “Lido” i paguan Ndërmarrjes publike për menaxhimin e të mirave detare, me seli në Budvë, qiranë për plazhin me gjatësi 200 metër me vlerë 39.900 euro, pa TVSH, shkruan “Vijesti”. Shtohet se rreth 1.300 euro më pak i kushton qiraja kompanisë “Deli turs” për plazhin “Safari”. Vijojnë plazhet “Tropikana” për të cilën ... Read More »

Scroll To Top