Sunday , June 24 2018
Lajmi i fundit

Tag Archives: Vesna Medenica

Feed Subscription

Medenica iu përgjigj Abazoviqit dhe Gjurashkoviqes: “K1” DO TA GJYKOJË ZOGOVIQ

Medenica pergjigja

Kryetarja e Gjykatës supreme të Malit të Zi Vesna Medenica ka njoftuar deputetët Dritan Abazoviq dhe dr. Lilana Gjurashkoviq se rastin “K1” në të ardhmen do ta gjykojë gjykatësja e Gjyqit ekonomik Borjanka Zogoviq. Abazoviq dhe Gjurashkoviq më herët e njoftuan Medenicen me sjelljen e gjyqtares Millica Popoviq, si dhe përsëritën qëndrimin  avokatëve të komunës së Ulqinit se Gjykata ekonomike ... Read More »

“Vijesti”: MEDENICA NUK E DONË LORO MARKIQIN NË KËSHILLIN GJYQËSOR?

Loro Markiq, Ljoro Markic

Mbasi që dështoj tentativa që avokati Loro Markiq të largohet nga Këshilli gjyqësor për shkak të konfliktit të pretenduar të interesit, Kuvendi i Malit të Zi, i cili e zgjodhi në atë vend si jurist të respektuar, pak kohë më parë është paralajmëruar se ai nuk është i përshtatshëm për të zgjedh gjyqtarët, sepse nuk ja paguan tatimin shtetit, shkruan ... Read More »

Scroll To Top