Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Vodacom

Feed Subscription

Vodacom dhe Komuna: ZGJEDHET KONSULENTI PËR PROJEKTIN

Kroni, Cesma, Uji, Voda

Në Ulqin të mërkurën do të nënshkruhet kontrata me kompaninë Hydrophil GmbH nga Austria, e cila u rendit e para në tenderin për përzgjedhjen e konsulentit për implementimin e masave investuese për përmirësimin e furnizimit me ujë dhe derdhjen e ujërave të zeza. “Me mbylljen e procedurës tenderike dhe me nënshkrimin e kontratës me vlerë 1.5 milion euro, krijohen parakushtet ... Read More »

Porosia e Qeverisë: HYNI MË FUQISHËM NË PROJEKTIN E UJËSJELLËSIT!

Vodacom

Nga mesi i këtij muaji do të nënshkruhet kontrata me ofertuesin e parë për blerjen dhe dërgimin e materialit për Ndërmarrjen publike “Ujësjellës dhe kanalizime” në Ulqin. Nënshkrimi i kontratës me konsultuesin për implementimin fazës së dytë të përmirësimit të infrastrukturës së ujësjellësit dhe kanalizimit pritet në maj, njoftohet nga kompania Vodacom. Ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir ... Read More »

Vodacom: TAKIMI I KRYETARËVE TË KOMUNAVE NË ULQIN

Uji, voda, Vodacom

Të premten në hotelin “Olympic” do të mbahet takimi i kryetarëve të komunave bregdetare me udhëheqësinë e ndërmarrjes “Vodacom” nga Tivati. Kjo do të jetë mundësi e mirë që të analizohen rezultatet dhe masat e realizuara në kuadër të projektit “Furnizimi me ujë dhe derdhja e ujërave e zeza në Bregdetin malazez”, të cilin e realizon Vodacomi. Kjo ndërmarrje këto ... Read More »

Të mërkurën: NË SHTATOR FILLON PROJEKTI ME GJERMANËT

Uji, voda, Vodacom

Në kabinetin e kryetarit të komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka të mërkurën me 30 korrik do të mbahet konferenca për shtyp e cila do të organizohet me rastin e nënshkrimit të Kontratës me Konsultuesin e përzgjedhur në kuadër të Projektit të përkrahjes institucionale të NP “Ujësjellës dhe kanalizime-Ulqin”, është deklaruar për Portalin Ul-info nga “Vodacomi”. Gazetarëve përveç kryetarit të komunës ... Read More »

Komuna e Ulqinit: TAKIM ME PËRFAQËSUESIT E VODACOMIT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kryetari i komunës së Ulqinit z.Nazif Cungu me bashkpuntorët e tij prit sot në takim përfaqësuesit e Vodakomit të Malit të Zi. Ky takim është në vazhden e punës pregaditore për implementimin e fazës së parë të projektit për ujësjellës dhe kanalizime në komunen e Ulqinit financuar nga Banka Gjermane për Zhvillim – KFW. Përfaqësuesit e Vodakomit u shprehen se ... Read More »

Scroll To Top